2019 METŲ APŽVALGA IR 2020 PASIŽADĖJIMAI

Su naujaisiais! ♥
Kaip ir kasmet, taip ir vėl sausio pirmąją didžioji dalis pasaulio prirašo sąrašus dalykų, kuriuos privalo įvykdyti per ateinančius metus. Aš prie tos didžiosios daugumos taip pat mėgstu prisidėti, tačiau prieš tai turiu padaryti vieną dalyką - apžvelgti ką sugebėjau ir ko ne per praeitus metus.
Na, jie buvo iš ties geri. Perskaičiau lygiai tiek knygų, kiek ir norėjau, džiaugiausi kiekviena iš jų ir nespaudžiau savęs skaityti per prievartą, kuo labai džiaugiuosi. Gyvenau iš ties sveikiau. Gal ir netapau vegetare ar vegane, bet vis dažniau gaminau namuose ar išėjusi rinkausi sveikesnį maistą nei vien kebabai ar mėsainiai. Kiek galėjau tiek nemečiau kelių dėl takelių. Nuklydimų būta, bet viskas baigėsi gerai. O kalbant apie iššūkį - stengiausi nebūti degtuku ir apmąstyti ką sakau. Esu gan impulsyvi asmenybė šiuo atveju - jei kažkas kažką man pasakys, kas man nepatiks, aš iš karto pradėsiu ėsti tą žmogų. Blogas bruožas, žinau. Bet vajej kaip sunku buvo iškart susipykus stengtis išlikt ramiai, o ne užsipliekst ir tik po to bandyt ištaisyt esamą padėti. Šiaip 2019 buvo geri tiek kelionių, tiek įspūdžių klausimu. Pirmą kartą aplankiau Varšuvą (Lenkija), Birštoną, Nidą. Žinoma, knygų mugė. Dvidešimtas gimtadienis. Pagaliau paragavau midijų, kurių dabar berašydama ir užsimaniau. Ir dar daugybė dalykų, kurių šią akimirką neprisimenu, tačiau jie tyliai nugulė dienoraščio lapuose.
O kokie bus 2020? Kas žino. O ką pasižadėjau šiems metams? Na va, galiu atsakyt:
1. Perskaityti 35 knygas.
2. Keliauti. Ne tik po kitas šalis, bet ir po Lietuvą.
3. Stengtis kuo labiau priartėti prie low waste. Jau kuris laikas stengiuosi nepamiršti maišelio eidama į parduotuvę, nenaudoti plastikinių šiaudelių ir panašiai.
4. Kuo daugiau rašyti dienoraštį. Šis čia dėl savo pačios emocinio stabilumo. Nežinau kaip kitiems, tačiau aš pati asmeniškai jaučiuosi kur kas labiau pasitikinti savimi jei visas savo emocijas ir jausmus užrašau į sąsiuvinį.
O kokie Tavo pasižadėjimai?

Komentarai