KĄ NUVEIKIAU IR PERSKAIČIAU PER LAPKRITĮ | 2019 | BLOGMAS'19

Labas labas!
Šiandien noriu apžvelgti savo lapkričio mėnesį ir su jo užbaigimu pradėti šventinį ir patį gražiausia gruodį ♥ Tad, ką perskaičiau ir nuveikiau?
Pirma, manau, derėtų pradėti nuo knygų. Praėjusį mėnesį perskaičiau vos dvi - Justino Kisieliausko „Meilė etc.“ ir Justine Larbalestien „Mano sesuo Roza“. Apie abi knygas susidariau gan stiprias nuomones ir greitu metu paskelbsiu jų apžvalgas.
Turėjau susidariusi sąrašą dalykų, kuriuos noriu nuveikti per mėnesį (jį rasite čia). Tad ką iš jo išpildžiau?
 Nuėjau į eglutės įžiebimą. Nors planavau tik Kaune, tačiau taip gavosi, kad sudalyvavau ir Raudondvaryje vykusiame renginyje. Ir, pripažinsiu, pirmą kartą gyvenime iš tikro ten buvau, o ne tik pravažiavau pro šalį pakeliui namo.
Pradėjau ruoštis Kalėdoms ir jau paskutiniąją lapkričio mėnesio diena, prieš pat eglutės įžiebimą pasipuošiau ir savo namus 🎄
✔ Kad ir kaip keista, tačiau iš tiesų gaminau namuose daug daugiau nei seniau. Tikiuosi šitai perimsiu ir gruodžio mėnesį :'))
✘ Kasdien tikrai neskyriau bent valandos skaitymui. Visgi, buvo daugybė dienų kada grįžus vakare po darbo namo nieko daugiau nesinorėdavo tik kristi į lovą. 
Taigi tiek apie mano lapkritį šiais metais. Kaip praėjo Jūsiškis?

Komentarai