LAPKRIČIO MĖNESIO PLANAI | 2019

Nors ir praėjo gan daug laiko nuo tos lapkričio pirmosios, tačiau tik dabar susidiktavau sau tam tikrus
planus, kuriuos noriu įgyvendinti per šį mėnesį. Nežinau kaip jums, bet man yra kur kas lengviau nueiti ar padaryti vieną ar kitą dalyką, kai turiu jį užsirašius, nei tiesiog ai prisiminsiu. Žiūrim?
·Nueiti į eglutės įžiebimą Kaune. Rimtai, Kalėdos yra mylimiausias dalykas žemėje ir jomis kone galėčiau gyventi ištisus metus. Šiaip ir dabar eičiau pasipuošti kambarį visa atributika ir jos susipirkčiau ir prisigaminčiau dar BET visi ėda mane už tai, kad dėl to, kad per anksti pasipuoši namus kalėdiškai tai senelis nužudo elfą. Žodžiu, teigia, kad būčiau žudikė, tad tenka atsisakyti ir laukti gruodžio pirmos :') O šiaip tai Kauno programa ir visa kita atrodo laabai smagus reikalas ♥
·Kasdien skirti bent 1h skaitymui. Ir visai nesvarbu - namuose, autobuse ar kažkur lauke. Svarbiausia, kad kiekvieną dieną skaitymui skirčiau nors valandžiuke, nes pastaruoju metu buvau apleidusi ir kasdien grįžusi namo surasdavau 300 svarbesnių darbų, nei poilsis su knyga.
·Pradėti ruoštis Kalėdoms. Į šitą turbūt labiausiai traktuoju dovanas. Labai mėgstu nustebinti artimus ir mylimus žmones, todėl dažniausiai šventėms ruošiuosi tikrai ne paskutinę sekundę, o iš lėto, kad nebūtų jokio streso, galėčiau mėgautis visa šiluma ir tiesiog džiaugtis tuo nuostabiu laikotarpiu, o ne bėgioti po akropolį ieškant paskutinės minutės dovanų.
·Kuo daugiau gaminti namuose. Šiaip liūdna pagalvot apie tai, kad namie pilna maisto, o aš einu į parduotuvę kokio pusgaminio, nu nes tingiu. O ir šiaip - tiek pinigų atžvilgiu, tiek sveikatos manau tai būtų šiek tiek geresnis sprendimas. O ir dar kulinarinių gabumų tobulinimas visada yra geras dalykas.

Na ir turbūt, kad viskas. Visi planai, kuriuos tikiuosi įgyvendinti šį mėnesį. Nėra daug, nes pasimokiau iš praeities klaidų - kuo daugiau užsibrėši, tuo mažiau padarysi. Tad jau geriau keli tikslingi, nei daugybė menkų, kurių neišpildysiu :')

O kokie Tavo planai šiam mėnesiui?

Komentarai