WISHLIST l RUDUO 2019

Aaaa, kaip seniai berašiau wishlist'ą! O taip smagu eiti per puslapius, kuriuose skelbiama, kokios
knygos bus išleistos, galvoti ir svajoti, sudaryti planus, kada čia vieną ar kitą nusipirkus, o gal tik pasiėmus iš bibliotekos, kaip Dievulis duos, taip sakant. Tad paklaidžiojus ir pagalvojus, nemiegojus keletą naktų vis svaigau apie šias:
·Andre Aciman „Vadink mane savo vardu“. Neabejoju, kad visiems jau girdėta ar net matyta šios knygos ekranizacija. Pati siužeto linija vilioja, tad tikiuosi greitu metu priglausti.
·Patrick Suskind „Kvepalai. Vieno žudiko istorija“. Ši - viena iš seniausiai norimų, na o Pegaso kolekcija turi labai gražų jos leidimą, tai...
·Michael Faudet „Dirty Pretty Things“. Jo kūrybą seku jau gan ilgai ir tiesiog degte degu noru turėti bent vieną iš knygų. Jo kūrybą šiek tiek primena Rupi Kaur, na o tekstai yra labai įvairūs, kas mane žavi.
·Stephen King „Tas“. Naujas leidimo viršelis galbūt manęs per daug ir nežavi, tačiau lietui pliaupiant ir medžių šakoms vis labiau besibeldžiant į mano kambario langus užsinori perskaityti kone klasika virtusia siaubo istoriją.
·Ne knyga, bet labai sužavėję knygų skirtukai iš bookdepository.com yra šie ir šie.

Kol kas tiek tų mano norų rudeniui. O kokie Taviškiai?

Komentarai

  1. Kvepalai yra viena geriausių knygų, kurias skaičiau univere. ta prasme, įsivaizduok, kaip reikia aprašyti kvapą! nuostabus kūrinys, tikrai tikrai!

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą