RUGSĖJO TBR | 2019

Ruduo nuo seno buvo mano mėgstamiausias metų laikas. Ne dėl mokyklos, naujų pradžių ar dar ko nors tokio, tačiau dėl tų gražių spalvų, lapų, vėsaus ir gaivaus oro, dėl gimtadienio, dėl to, kad didelė dalis gamtos užmiega, skleisdama savotišką mirties kvapą ir įrodydama, kad nėra ko bijoti, viskas gerai. Na, o kalbant apie knygas tai  nusimačiau nei daug, nei mažai - vos keturias + pabaigti „Tabakininką“. Manau labai įveikiamos, tad žiūrim:
· Stephen King „Gyvulėlių kapinės“. Sakoma, kad kartą paragavus Kingo kūrybos nebeįmanoma sustot ir žinot ką? Pilnai sutinku.
· Stephanie Garber „Karavalis“. Dar pamenu kada visur ūžte ūžė šios knygos banga, tad jai nurimus imuosi skaityti.
· Huntley Fitzpatrick „Mano gyvenimas šalia“. Turbūt nuo kokių šešiolikos metų matau ją bibliotekoje, vis paimu į rankas lyg norėdama paskaityt, bet vėl padedu sakydama ai kitą kartą. Tai va tas kitas kartas.
· Rupi Kaur „Sun and her flowers“. Skaičiau „milk and honey“ kokius 40 kartų ir vis vien mėgaujuosi iki begalybės. Iš šios tikiuosi to paties. Ir taip, tiesa, lietuviški vertimai man visiškai nepatiko, tad renkuosi jos kūrybą originalo kalba.

Tai tiek užsibrėžtų perskaityti kūrinių rugsėjo mėnesiui.
 O ką skaitysi Tu?

Komentarai