VASAROS SKAITYMO IŠŠŪKIS | TBR | 2019

Šiemet, kaip ir kiekvienais metais, vasara dalyvauju laabai smagiame iššūkyje - vasara su knyga. Tad šiandien noriu pasidalinti, kokias knygas išsirinkau skaityti šiais metais:
Lietuvių autoriaus knyga: Angel „Juodojo Mėnulio vaikai“ per knygų mugę ją man nupirko podė, tad šiam iššūkiui ir pasirinkau šį kūrinį. O šiaip tai sakė, kad ji labai panaši į „Išsiduosi. Balsu“, todėl tikiuosi gan gero kūrinio.
Bibliotekininko rekomendacija: Kadangi šiais metais iššūkį priimu ne bibliotekoje, o namuose, mano bibliotekininke pabuvo mama. Ir ji man išrinko Doloresos Kazragytės „Švytintis rūkas“. Tai -  viena jos mėgstamiausių knygų, tad nekantrauju pradėti.
Knyga apie keliones: Jules Verne „Kelionė į žemės centrą“. Na, juk apie kelionę, tiesa? O šiaip tos tos, kur būna 100 įsimintinų vietų ar kažkas tokio tai man laaabai retai patinka ir jas pavartau nebent prieš vykdama ar planuodama kur nors vykti.
Knyga geltonu viršeliu: Banana Yoshimoto „Virtuvė“. Ne visai knyga geltonu viršeliu, bet jos viršelyje yra. O šiaip tai laabai norėjau ją perskaityti jau gan seniai, tad įtraukiu į iššūkį.
Knyga, kuriuos pavadinimas prasideda iš tos pačios raidės, kaip ir tavo vardas: Joe Graceffa „Edeno vaikai“. Bene sunkiausiai ieškota knyga šiam iššūkiui. Iš tos E raidės, rodos, niekaip nieko rast nesugebėjau. O kadangi norėjau dar ir kuo daugiau knygų skaityti iš savos namų bibliotekos, tai buvo bene vienintelis variantas.
Tai štai ir viskas ką ketinu skaityti šių metų vasaros iššūkiui.

O Jūs ar dalyvaujate? Jei taip, kokią knygą iš savo vardo raidės pasirinkote?

Komentarai