ANNA TODD „AFTER. KAI MES SUSITIKOM“

„Nemylinti širdis negali būti sudaužyta“

Wattpad istorijos šiandien daugeliui ne naujiena, o nežinantiems, trumpai - tai tokia interneto platybės vieta, kurioje daugybė žmonių kelia savo sugalvotas istorijas ir leidžia jas skaityti kitiems. Tokia buvo ir šioji, prieš jai virstant knyga. Šios istorijos pagrindinis veikėjas, mano paauglystės mylimiausios grupės, dėl kurios alpau ir buvau pasiryžus sielą, širdį ir visus kepenis atiduot, One Direction narys, Harry Styles. Na, nebuvo jis mano mylimiausias, kaip Lous ir Zayn, bet prijaučiau kiekvienam iš jų. Iš ties skaitydama knygą labai stengiausi išnarplioti, kuris yra kuris, taigi, jei dar kažkam įdomu: Hardinas - Harry, Loganas - Louis, Neitas - Niall, Zedas - Zaynas (šitą, be Harry, suvokiau greičiausiai, baisiai jau atitiko man jis čia kažkaip), Landonas - Liam.
Pagrindinė kūrinio veikėja - pirmakursė Tesa, kuri turi gan griežtą mamą, kuri labai mėgsta kontroliuoti jos gyvenimą, bei vaikiną Nojų, kuris jai yra tarsi brolis. Atsikėlusi gyventi į studentų miestelį Tesa susipažįsta su Stef, savo kambarioke, bei būreliu jos draugų. Šios dvi merginos, iš pirmo žvilgsnio, visiškos priešingybės - Tesa mėgsta laiką leisti besimokydama ir skaitydama knygas, na o štai Stef mieliau vakarus leidžia vakarėliuose. Iš pat pirmo karto, Tesai susitikus su Hardinu, tampa akivaizdu, kad būtent jis taps merginos kitu mylimuoju - iš pradžių visa ta neapykanta, blogo berniuko vaidmuo, kuris vėliau perauga į mylintį ir besirūpinantį vaikiną.
Knygoje apstu dramos, bet dar apsčiau - kvailų, visiškai pagal amžių netinkančių Tesos poelgių. Pusę laiko klykiau ir nervinausi, kaip galima būt tokia kvaila ir niekada nepaklausyt aplinkinių. Nesakau, kad realiam gyvenime mes, merginos, esam tiesiog paklusnumo įsikūnijimai, bet kai kurios vietos siutinte siutino ir rodės mesiu tą knygą velniop ir pasibaigs. Tačiau pati pabaiga tiesiogine prasme n u ž u d ė. Ir dabar su nekantrumu laukiu, kada galėsiu į rankas paimti trečiąją dalį.
3/5♥

Komentarai

Rašyti komentarą