WISHLIST: KNYGOS, KURIAS NORIU RASTI KNYGŲ MUGĖJE 2019

Kol laukiu bepasirodant draugo, kad galėtume važiuoti į Vilnių pas mano podę, o rytoj eini į knygų mygę, nusprendžiau peržvelgti dar kartą kokių knygų noriu, ir tuo pasidalinti. ♥
Šiais metais nusprendžiau save sprausti į rėmus, nepirkti šimtų knygų kaip anksčiau, nes, tiesa pasakius, neturiu tiek jau ir vietos ant visų paviršių jų padėt, o ir šiaip, namie neperskaitytų knygų kalnas vis auga ir auga ir dar augs, greičiausiai. Tai šiai knygų mugei - keletas knygų, kurias būčiau laiminga, turėdama savo knygų lentynoje.
· Jurgis Kunčinas „Tūla“. Įsimylėjau dar mokyklos laikais, vis dar iš galvos negaliu pamesti. Nuolat užrašų knygelėje atverčiu puslapius su nurašytomis citatomis. Ir gana. Reikia. Reikia, nes niekaip neišmetu iš galvos. Reikia, nes jau verkt tuoj pradėsiu, kaip laikas nuo laiko degu noru ją skaityt ir miegot apsikabinus, o negaliu, nes kažkada buvau per durna nupirkti. Keičiam š
ią situaciją.
· Justinas Kisieliauskas „Gyvenimas etc.“. Turiu jo pirmą knygutę „meilė etc.“ ir ji man labai patiko. Paskaičiau porą ištraukų ir nusprendžiau, kad noriu ir labai reikia.
· Jefrey Eugenides „Jaunosios savižudės“. Prisiskaičiau itin gerų apžvalgų, pavarčiau, paskaitinėjau keletą sakinių ir viskas, žinau jau, kad patiks. Na, bent jau taip jaučiu.
Taip labai norėčiau rasti „Puikybė ir prietarai“ (nuostabus naujas leidimas, tiesiog įsimylėjau), Šekspyro sonetus, bei visai norėčiau rasti A.Čechovo kūrybos. Bet dėl šitų matysim dar.
 Na ir viskas, knygų atžvilgiu. Kokias knygas planuojat Jūs įsigyti?

Tiesa, dar noriu prie to paties pasidalinti ir kokie renginiai šiais metais labiausiai traukia mano akį, bei į kuriuos žadu nueiti (tiesa, būsiu šeštadienį, tad visi mano minimi renginiai vyks būtent tą dieną):
Šortai: forumas, 3 salė. 13:00 Elžbieta Banytė vs Kornelijus Platelis „Įtrūkusios mėnesienos“.
Knygos kino salė: 18:00 „Mistifikacija“. (trukmė: 1h 44min) arba 15:00 „Astridos Lindgren jaunystė“ (trukmė: 2h 3min)
Muzikos salė: 16:30 pokalbis su Alina Orlova. 19:00 koncertas: GJan (labai ją mėgstu, draugui irgi patinka, tai, manau, kaip ir aišku)na, ir galbūt po jo dar paklausysim Lino Adomaičio, bet dėl jo nesu tikra.
Bibliotekų erdvė: 15:00-19:00 VU dirbtuvėse - ekslibrių dirbtuvės.
Kultūriniai renginiai:
16:00 konf. salė 5.5 Raimondo Buitkaus knygos „Nuotrauka dembelio albumui“ pristatymas
17:00 LRT salė/5.1 Diskusija „Šiandienos jaunimo demonai“
18:00 LRT salė/5.1 Andriaus Tapino knygos „Prezidentas“ pristatymas
Beje, kokio renginio knygų mugėje labiausiai lauki Tu?

Komentarai

  1. Aš į knygų mugę nuvariau tik pasižmonėti ir free and cheap stuff prisirinkti. Tik gailiuosi, jog ne viską apibėgau ir ne viską pamačiau. Eh, gal kitais metais...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Iš užsibrėžtų ir man ne viskas pavyko :D visada tas pažadas būna, kad kitais metais nu tai jau viskas, nueisiu visur, kur susiplanavau :)

      Panaikinti
  2. Taip norėjau nuvažiuoti į knygų mugę, nes šiais metais pasižadėjau sau atiduoti daug laiko knygoms, bet nebuvo galimybių...

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą