VANDUO SIELAI | MĖGSTAMIAUSI TINKLARAŠČIAI

Šiandien - labai greitas ir, tikiuosi, trumpas įrašas. Va užėjo ant seilės ir nors mirk, bet turiu pašnekėt. Apie ką gi? Ogi taip, apie pačius mylimiausius blogus, apie tuos, kuriuos skaitau jau daugiau nei metus, kurių nė vieno įrašo nepraleidžiu ir kurie yra visiškas vanduo mano blankstančiai sielai.
1. Skaisti naktis. Kiekvieną kartą vos išvydus, kad atsirado naujas įrašas - bėgu ir skaitau. Ir kiekvieną kartą mane jie verčia susimąstyti, džiaugtis, kartais šiek tiek paverkti, bet tai sveika, tiesa? Ir šiaip. Dar šimtas kitų emocijų. Po jų visuomet jaučiuosi gerai, visuomet atsiranda noras tobulėti, nesustoti, rašyti. Todėl toks ne itin galbūt oficialus ačiū Akvilei, kuri jį rašo, nes, greičiausiai, ji net neįsivaizduoja, kiek kartų tik per jos įrašus pati nemečiau knygų mergaitės, kiek kartų sėdau ir rašiau vien jos įkvėpta. Rimtai - pažiūrėkit, paskaitinėkit, labai įdomi asmenybė. Beveik galiu garantuoti, kad bet kas ras pas ją kažką, kas palies ir privers pasilikti.
2. miss unknown. Jau pakankamai daug laiko nieko negirdėti šiame fronte. Tačiau. Net tie seni įrašai, kuriuos turbūt jau greitai galėsiu cituoti, verčia grįžti. Lygiai kaip ir Akvilės. Akys bėgioja, ryja raides ir, rodos, niekad nebus gana. Labiausiai sužavėjęs dalykas, kad mergina (sprendžiu, nes slapyvardis prasideda su miss) rašo anonimiškai, bet taip atvirai, kad kartais net suskausta. Bet čia tas geras, malonus skausmas. Noriu dar.
3. Manojo pasaulio debesys. Šis blogas užbūrė kelionėmis ir tokiu aiškiu ir vizualiu jų aprašymu, kad jaučiuosi lyg pati ten būčiau buvusi kartu su autore. O ir šiaip įrašai tokie duodantys peno pamąstymui ir drąsos pačiai rašyti apie šiek tiek daugiau nei knygas, išdrįsti kalbėti platesnėmis temomis, o ne riboti save viename kvadratėlyje.
4. Pašokim. Gerai, galbūt šio neskaitau metus laiko. Ir greičiausiai net neskaitau vos atsiradus naujam įrašui. Nežinau kodėl, bet jie tokie, kuriuos turiu skaityti tik tuomet, kai už lango lyja, namuose esu viena ir šalia garuoja karšta kava. Kitaip, rodos, nepatinka, kažkas ne taip. Visgi, neįtraukti į tuos mylimiausius, būtų didi ir neatleistina klaida.
5. prozos baras. Turbūt kas jau seniau seką Dovilę iš peroksidine.lt, tikrai žinos jį. Aišku, prozos baras jau seniai užsidarė, nors dar tikiuosi ten išgerti stiklinę viskio pagardinta aštriausiais sielai žodžiais. Visgi, dar vienas, į kurį užsuku vis kartas nuo karto - išgyventi vis tas pačias emocijas, pajusti tuos nelemtus drugelius pilvo apačioje ir šiaip, praleisti vakarą mėgstamiausiame bare, kuriame teko lankytis.

Ne, šįkart nevardinsiu jokių blogų, kurie kalba apie knygas, makiažą ar dar kažką. Šiandien ne ta nuotaiką apie juos kalbėt. Bet, prašau, pasidalinkit savo mėgstamiausiu tinklaraščiu ir kodėl jis yra jūsų mylimiausias?

Komentarai

  1. labai dėkoju, kad įtraukei ❤️. tikiu, kad yra tas įdomus vaibas, tam tikra prasme man tai net patinka, kadangi ta nuotaika (viena, lietus už lango, garuojanti kava) kažkaip apibūdina didelę dalį mano sielos ir kūrybos. nors pati dažnai būnu kitokia. na, sunku paaiškinti.

    AtsakytiPanaikinti
  2. ♥️♥️♥️ Kaip smagu, jog įtraukei ir mano tinklaraštį ir dar taip gražiai aprašei! Ačiū tau! 💝

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tiesą sakant, neturiu mėgstamiausio, nes gan ilgai nieko neskaičiau, bet iš mūsų draugijos mėgstami yra visi!

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą