NAUJAMETINIAI PASIŽADĖJIMAI | 2019

Labas ♥
Šiandien labai užsinorėjau pasidalinti su Jumis savo naujametiniais pažadais. Tačiau prieš tai - pažiūrim ką įveikiau pernai. Įspėju, vaizdas liūdnas :)
Turėjau užsibrėžusi daugybę tikslų, ir, jei atvirai, apie visus juos pamiršau :D

Taip sakant - neatlikau nė vieno. Bet žinot ką? Nė kiek dėl to nepergyvenu. Perskaičiau 30 nuostabių knygų, pradėjau skaityti mažą knygelę rusų kalba, bet, pasirodo, jau ir kas 8-ą raidę esu pamiršusi :') taip ir būna, kai eini į pamokas tik tam, kad eitum. Taip pat nenuėjau nei į operas ar baletus. Jei atvirai - pamiršau. O į „spragtuką“ labai norėjau, tačiau nerasdavau bilietų arba, dar geriau, filmas aplamai būdavo tuo laiku, kai aš niekaip negaliu :) į festivalį taip pat nenuvykau, nes, kiek pamenu, tą dieną laaaabai lijo, o daugelis vasaros savaitgalių ir taip buvo gausiai užimti. Tačiau padariau daugybę dalykų, kuriuos norėjau padaryti per savo gyvenimą: paaukojau kraujo, pradėjau mokytis aukštojoje, gyvenu atskirai nuo tėvų, pakilau parasparniu, kartu su drauge išvykome į Čekiją, pirmą kartą nuvykau prie ežero (rimtai, anksčiau niekada nesu buvusi), radau žmogų, kuriam galiu atverti visas tamsiąsias savo puses ir jis išsigandęs nebėga į visas šalis (bent jau kol kas, heh) ir, galiausiai, iš tiesų pradėjau jaustis kažkiek suaugusi, atsakinga už savo veiksmus, suvokiau, kas man yra iš ties svarbu ir ko galbūt noriu iš gyvenimo. Tad 2018 man nebuvo itin blogi, kaip gali pasirodyti iš pasižadėjimų. Bet hey, ne visuomet viskas turi vykti taip, kaip suplanuojam, tiesa?
Visgi, neatsispiriu pagundai duoti naujus pažadus naujiems, 2019, metams. ♥
1. Perskaityti 30 knygų. Šiais metais savęs neversiu ir neprievartausiu skaityti daug. Galų gale, juk tai turi būti malonumas, o ne skaičius kažkur pašonėje, tiesa?
2. Gyventi sveikiau. Ir šitas, iš ties, nuo šių metų man pavyks. Aš tikiu. Noriu vėl būti vegetare, pradėti sportuoti. Kadangi parankėje turiu geriausią draugę, kurios tikslas lygiai toks pat - labai tikiu, kad mums tai iš ties pavyks.
3. Nemesti kelio dėl takelio. Daugybę kartų buvau užsibrėžusi tikslus. Taip pat ir daugybę kartų tuos tikslus pamečiau, nes galvojau, kad užsiimdama kitais darbais kažkaip juos vis vien pasieksiu. Little did I know, how wrong was I. Taigi šiais metais stengsiuosi siekti tai, ką esu užsibrėžusi ir nemesti tų didelių ir kartais labai sunkių kelių dėl kažkokių mažų takelių, kurie manęs niekur nenuveda.
4. Mesti sau iššūkį. Padaryti kažką, ko visada bijojau. Arba ko visada norėjau. Galbūt tai bus tatuiruotė, galbūt nuspręsiu įveikti aukščio baimę ir susirasiu pačias ilgiausias kopėčias ir lipsiu bala žino kur, galbūt įsiversiu trečią auskarą, o galbūt pagaliau nušoksiu (su virve, aišku) nuo Trijų Mergelių tilto Kaune. Kas žino, kas tai bus? Bet bus. Pažadu.
Viskas. Daugiau nieko. Keturi, iš akies atrodantys nesudėtingi ir daug jėgų nereikalaujantys pasižadėjimai. Bet jie bus sunkūs. Žinau. Visada būna. Bet aš pasistengsiu, pažadu.

O ką Tu pažadi padaryti 2019 metais? 

Komentarai