GRUODŽIO TBR | BLOGMAS'18

Labas, labas!
Šiais metais ir vėl bandau ir stengiuosi rašyti blogmas, kuomet iki pat Kalėdų, kasdien, įkeliamas vis naujas įrašas. O kas geriau mėnesio pradžiai nei sąrašas knygų, kurias norisi perskaityti? Manau, kad nebent kokie sausainiai, bet šitų reikės palaukti, hehe.
Šiaip nusimačiau perskaityti vos 3 knygas. Kodėl? Paprasta. Laukia daugybė atsiskaitymų, noriu pasilikti laiko šeimai, taip pat daugiau jo skirti ir rašymui. Tad, nusimačiau perskaityti šias:
1. Patrick Ness „Septynios minutės po vidurnakčio“. Kaip tik dabar skaitau, kol kas įdomi ir tas mistiškumas joje tooks geras, kad vis norisi skaityt kuo daugiau.
2. J.K. Rowling „Haris Poteris ir ugnies taurė“. Kaip ir kiekvienais metais, gruodžio mėnesį privalau perskaityti bent po vieną Hario Poterio dalį. Šiais metais - ketvirtoji.
3. Šekspyras „Romeo ir Džiuljeta“. Ne, man turbūt tikrai niekuomet neatsibos šis kūrinys. Draugas dar kaip tik visai neseniai nupirko tą naują, vieną, gražią ir mažą knygutę, tai su begaliniu nekantrumu noriu kuo greičiau pradėti ją skaityti.
Na štai ir visi mano užsibrėžti tikslai. Kažkodėl tikiu, kad viskas idealiai pavyks. O ką užsibrėžėt Jūs? O galbūt šį mėnesį knygas dėsit šonan ir visą dėmesį skirsite vien šeimai ir draugams? :)

P.S. Kiekvieną dieną Jūsų laukia mini konkursas, kurio nugalėtoja skelbsiu po dviejų dienų. Tai yra, šiandienos konkurso nugalėtoją sužinosime gruodžio 3 dieną, lygia tą pačią dieną sužinosime ir šio konkurso nugalėtoją. Taip pat per visą blogmas kiekvienai dienai stengsiuosi sugalvoti kuo įdomesnes užduotis prizams laimėti. :)

Šios dienos prizas:

Užduotis: šiandien labai paprastutė, komentaruose parašykite vieną savo tradiciją, kurią patys susigalvojote sau kalėdiniu laikotarpiu. Pvz., aš esu pasidariusi tradiciją kasmet perskaityti po vieną Hario Poterio knygą ir peržiūrėti visus filmus. :))

Komentarai

  1. Mano tradicija tikriausiai žiūrėti Vienas namuose su savo draugais ir valgyti krūvas junk food'o :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. „Vienas namuose“ pas mane irgi kaip ir savotiška tradicija jau tapęs :D

      Panaikinti
  2. Mano tradicija yra pažiūrėti Hario Poterio filmus. Net nežinau kodėl, bet man nei vienas kalėdinis filmas nesukuria tokios jaukios ir šventiškos atmosferos kaip magiškasis burtų pasaulis...:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Iš naujo perskaitau labiausiai patikusias knygas :D šiais metais tris - Susan Ee "Angelų įsiveržimą", Jasmine Warga "Mano širdis ir kitos juodosios skylės" bei Rūtos Šepetys "Druska jūrai".

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. „Mano širdis ir kitos juodosios skylės“ atsimenu ir man labai labai patiko :D beje, labai graži tradicija ♥

      Panaikinti
  4. Mano nelaužoma tradicija pasižiūrėti "1 namuose" skanaujant mamytės ruoštus valgius!!!💖

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai artima, aš ir dažniausiai filmus žiūriu kartu su mamos skanėstu rankoje ♥

      Panaikinti
  5. Kiekvienais metais su šeima žiūrim Vienas Namuose ir darome meduolius.💖

    AtsakytiPanaikinti
  6. Kiekvienais metais pati pasidarau advento kalendorių iš sveikų užkandžių.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą