20 KLAUSIMŲ TAG'AS | COLLAB

Labas, labas ir dar karta labas!
Praeitą kartą, kuomet dariau A-Z tag'ą su keletu kitų tinklaraštininkių, man laaaabai patiko ir pati audžiau mintį su kuo ir kaip padarius galbūt ne tik vieną, bet ir du ar netgi tris... Tuomet, visiškai netikėtai gavau pasiūlymą iš No te rindas autorės ir kaip mat sutikau. Gale įrašo paminėsiu taip pat ir kitas merginas, kurios prisidėjo prie šio collab'o. Beje, mes nusprendėme neimti įprastinių klausimų iš originalaus tag'o. Verčiau sumąstėme paprašyti kitų žmonių įvairiose blogerių grupėse juos mums užduoti. Taigi, atrinkome pačius unikaliausius, mums labiausiai patikusius ir... kviečiame skaityti!
1. Kaip manai,kas būna,kai numirštame?
Iš tiesų, dedant visas kortas ant stalo, esu ne tik krikščionė, kokiais esame daugelis iš mūsų, bet ir nuoširdžiai tikiu Dievu, dangumi ir pragaru. Todėl, aišku, manau, kad po mirties mūsų laukia būtent toks atlygis, kokį mes „užsidirbome“ būdami gyvi.
2. Ar tiki,kad bus pasaulio pabaiga?
Čia, manau, gali tikėt, gali netikėt. Bet faktas yra faktas - bus. Manau daugelis žino, kad mūsų Saulė yra laba didelė žvaigždė ir, kaip ir visos žvaigždės, vieną dieną sprogs. Tai, savaime aišku, bus mūsų pasaulio pabaiga,. Beeet,  yra ir labai didelė galimybė, kad mes patys save sunaikinsim. Bet taip, atsakymas būtų, kad aš tikiu pasaulio pabaiga.
3. Kaip manai, ar vienas žmogus gali pakeisti pasaulį? Ir jeigu tas žmogus būtum Tu,kaip jį keistum? 
Taip. Visiškai tikrai absoliučiai ir be menkiausios abejonės taip. Nereikia net būti Tuo Žmogumi. Užtenka daryti kažką truputį geresnio kiekvieną dieną. Labas rytas šeimai, kaimynei laiptinėje ar tiesiog mažesnis burnojimas parduotuvės eilėje. Maži ir paprasti dalykai daro didžiulius pokyčius, patikėkit manimi. 
4. Jeigu galėtumėt vieną dieną tapti kitu žmogum, kuo taptumėt?  Mėgstamiausi filmai?
Netapčiau. Pirma, kodėl turėčiau norėti tapti kažkuo kitu, kai, bent jau šiuo metu, mano gyvenimas yra visiškai pilnas ir iš tiesų laimingas? Tad, bent jau dabar, renkuosi, kad netapčiau kažkuo kitu. O mėgstamiausi filmai taaaiii... Gražuolė ir pabaisa; Įsimintinas kelias; Kuždesių sala; Midsomerio žmogžudystės.
5. 3 dalykai kuriuos nori būtinai padaryt per savo gyvenimą?
1. Dirbti tai, kas man teiktų džiaugsmą; 2. Turėti tokius namus, kokius dabar esu susikūrusi savo galvoje; 3. Apkeliauti visą pasaulį.
6. Jeigu, ši diena butu paskutinė tavo gyvenime ką nuveiktum?
Visų pirma, tai greičiausiai nežinočiau, kad ji paskutinė. Ne, bet šiaip tai, realiai, nežinau. Turbūt nieko ypatingo. Tikriausiai stengčiausi artimiesiems neparodyt, kad man kažkas negerai ar ką.
7. Ar per vasara nuvykot į kitas šalis?
Aaa.. neup :)
8. Jeigu galėtumėt grįžti atgal laiku, ar ką nors pakeistumėt?
Visų pirma, tai nepraleidinėčiau tiek pamokų nuo pat mažens, išnaudočiau daugiau galimybių dalyvauti stovyklose, stengčiausi būti ne tokia uždara, kokia kažkada buvau.
9. Koks jūsų gyvenimo tikslas jai tokį turit? Atvirai? Būti laiminga.
10. Kuria teorija tikit, kad Dievas sukurė žmones, ar, kad žmonės išsivystė iš beždžioniu? Nors ir esu tikinti, bet labiau priimu evoliucijos teoriją.
11. Kaip kilo idėja kurti blog'ą?
Idėja kilo iš to, kad labai mėgau rašyti. Net per daug. Ir labai labai norėjau kažkam visa tai parodyti. Taigi, here i am. 12. Ar jūsų dabartinė lifestyle atitinka tą, kurio norit?
Eeeee, na, nevisiškai. Bet po truputį judu link savo susikurto idealo. 13. Kaip manot, ar kuo nors išsiskiriat iš savo bendraamžių, jei taip, kuo?
Visi mes išsiskiriam kažkuo. Pavyzdžiui, aš mėgstu skaityti ir rašyti, taip pat mano mėgstama muzika yra absoliučiai visokia: nuo bažnytinių giesmių, Mocarto, Šuberto ir kitų klasikų iki visiško roko, metalo ir visų kitų žanrų. 14. Kokia buvo pirmoji meilė?
Atsimenu, gyvenau dar Jurbarke ir buvo toks tamsiaplaukis berniukas, už mane galbūt 3 metais vyresnis. Visada kviesdavo žaist ir pasiimdavo į savo komandą. Bet šiaip buvau nedrąsus vaikas ir kai jis kviesdavo lauk tai aš spintoj pasislėpdavau :)
15. Ar kada susimąstei ar meilė gali dingti iš žmogaus gyvenimo, ar galima ją prarasti?
Visiškai dingti, manau, negali. Tačiau žmogus gali ją taip giliai užkasti savyje, kad vėliau tik pats ir tesugebės ją rasti. 16. Ar tiki po mirtiniu gyvenimu, kodėl?
Pala, o pirmasis klausimas neskambėjo panašiai? Whatever, pasikartosiu. Tikiu, nes tikiu savo religija. 17. Ar esi sapnavus ir tai išsipildė?
Konkrečių įvykių ne. O gal tik nepamenu. Bet yra buve keliais atvejais lyg nujausdama sapnuoju žmones ir vėliau kažkas jiems nutinka. 18. Ar sunku parinkti blog'ams temą?
Kai turi minčių - visiškai ne. 19. Kas tave motyvuoja rašyti?
Viskas. Vėjas, nauja knyga, pokalbis su vaikinu, sloga, draugų šypsenos ir dar begalė dalykų. Na, žinoma, dar ir tie žmonės, kurie palieka komentarus, palaiko mane jau daug laiko. Ačiū jiems! ♥ 20. Kaip manai, ar turi ,,heiteriu"?
Manau, kad mes visi jų turim. Tik esmė yra - kreipsi dėmesį ar ne. Matau aplink save net keletą žmonių, kuriuos erzina vien mano egzistencija, bet spėkit ar imu tai į galvą? Aišku, kad ne.

O dabar, labai džiugiai sveikinu Tave baigus skaityti šį itin ilgą įrašą! Ir kviečiu pas šias merginas:

no te rindas; realistės užrašai; elingos blogai; my life as a christian; sunday cup of coffee; juzėnaitė; laisva ir nepriklausoma; parnešk man tylą; samarr.

Komentarai

  1. Nais nais! Patiko išsamūs atsakymai :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ūūūū, labai smagu paskaitinėti tag'us! Nuostabiausia tai, kad youtube mirga nuo tag'ų ir video formatu, juos labai lengva perteikti, tačiau labai džiaugiuosi ir žaviuosi žmonėmis, kurie tag'us sugeba perteikti žodžiais ir dar labai įdomiai ir įtraukiančiai! Ačiū!!! :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Šiaip visai įdomūs klausimai, beet labiausiai man patiko tai, kad ir atsakymai į juos yra ne vienas žodis, kaip dažnai pasitaiko. :) Tad tikiuosi, kad ateityje sulauksiu daugiau tokių tag'ų. SĖKMĖS:)

    ______
    https://knygupeliukas.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą