A-Z TAG'AS | COLLAB

Laaabas!
Tag'ų įrašų seniau čia išvysti buvo įmanoma jei ne kasdien, tai bent jau kartą į savaitę 100%. Tačiau štai collab tipo įrašų dar tikrai nebuvo. Agnė iš Abrikosinės blogo vieną dieną pasiūlė ir pagalvojau 'why not?'. Tad labai kviečiu skaityti ne tik savo, bet ir  AbrikosinėsSoul full of starsShining Star thoughtsBrigitaaMetas Grožiui  įrašų šia tema ♥
O šiaip, A-Z tag tai kai kiekvienai raidei pritaikai kažką, kas yra susijęs su tavimi/tavo gyvenimu.
A: Augimas. Ir nekalbu apie tai, kaip aš mėgstu augti į aukštį. Uoj ne, šito gėrio man ir taip pakanka, daugiau nenoriu. Kalbu būtent apie tą augimą, kuomet tu ugdai save iš vidaus, augi kaip žmogus, kaip asmenybė, tobulėji, sužinai ką nors naujo.
B: Bėgimas. Nors, tiesą pasakius, nebebėgioju tiek daug kiek bėgiodavau, pavyzdžiui, prieš metus ar du. Bet visgi, bėgioti man patinka. Ypač nuo savo problemų. :')
C: Cccc... Kodėl viskas, kas man šauna į galvą tai cepelinai? Šiaip gal ir galiu įtraukt, bet šito gėrio nesu didelė fanė. Kaip ir cirko. Ir cinamono. Nors pastarasis bandelėse tai labaaai skanus.
Č: Čeburekai. Kodėl tai susiję su manim? Nes būtent KARŠTĮĮĮ ŽAROS ČĖBURĖĖĖKAI man primena visas atostogas pajūryje, ypač Šventojoje, naktis prie jūros ir tą nuostabų pilnavertišką vienatvės jausmą.
D: Dėlionės. Galbūt kažkas žino, bet turbūt daugelis ne, nes niekad niekur nieko nekeliu, bet myliu dėliones. Namie jau yra keletas sukauptų, rinktų, ardytų ir perrinktų po 1000 ar 2000 detalių. Tai jo. Cool shit, you know. :)
E: Entuziastinga. Ir šį žodį pasirinkau todėl, kad kažkada, pirmą kart dalyvaujant stovykloje, reikėjo žodžio iš savo vardo raidės. Taigi pasirinkau Entuziastinga Emilija. Aišku, daugelis jau po trečio žmogaus neprisiminė to mandro žodžio ir sakė energinga. oh well. Bet šiaip ar taip, esu gan entuziastinga, jei kažkas sugeba mane sudomint ir atiduodu visą, ką turiu, kad pasiekčiau tai, ko noriu.
F: Fantazija. Ja nesiskundžiau nei būdama maža, nei dabar. O kas smagiausia, visada painiodavau ar tai, ką prisimenu, įvyko mano galvoje ar realiame gyvenime. :)))
G: Gyvenimas. Kas gali būti susiję su mano gyvenimu, jei ne pats gyvenimas?
H: Heroinas. Ne, ne, narkotikų nevartoju ir iš visų svaiginimosi priemonių tai traukia mažiausiai. Kalbu apie Melvin Burgess knygą „Heroinas“. Vis dar viena geriausių skaitytų.
I: Idealizmas. Šios savo savybės nekenčiu labiausiai. Man viskas turi būti idealu, suplanuota, nė kiek nekrypstant nuo plano. Jei kažkas ne taip - viskas, pasaulio pabaiga, aš po kaldra ir laukiu kada čia tas meteoritas sunaikins žmonija kaip kokius dinozaurus. :)
J: Jojimas. Nors nesu lankiusi profesionalių jojimo pamokų, šis užsiėmimas man laaaabai patiko jau nuo 4 metų.
K: Kelionės. Tiesiog neatsiejama gyvenimo dalis. Žinot, kaip yra sakoma? Žmogus, kuris nekeliauja, per savo gyvenimą perskaito tik vieną puslapį.
L: Laimė. Kadangi esu idealistė, nuolat stengiuosi visus įmanomus blogus dalykus keisti gerais. Todėl dažniausiai ir šitai yra neatsiejama dalelė manęs.
M: Maistas. Pirma valanda dienos ar nakties, i'm down for it.
N: Nuotraukos. Ir turiu mintį tas normalias, tikras, fizines nuotraukas. Vadinkit mane sena, bet tai, kas lieka visuose tuose telefonuose, kompiuteriuose ir socialinėse erdvėse yra taip šalta ir netikra.
O: Ooooo-oooo-ooo, iš lėto leidžiasi saaaulėėėė. Vat būtent tas ooo čia tinka, nes vos pagalvojus iškyla kitas man labai svarbus dalykas, teatras, ir visos kelionės, generalinės repeticijos, nekantrus uždangos pakėlimas...
P: Pyktis. Esu labai ramus žmogus ir tikrai nemėgstu šios emocijos. Bet jei esu pikta tai patariu aplenkti kuo įmanoma didesniu spinduliu. Neatsakau už save.
R: Rašymas. Ne tik į tinklaraštį, bet į žurnalą/dienoraštį. Nuo mažens nebuvau itin emociškai stabilus žmogus, visada norėjosi išsipasakoti ir pasiguosti (jeez, tai dėmesio auka...), tačiau niekad nesinorėjo to išsakyti fiziniam asmeniui, todėl popierius ir tušinukas - puiki draugija.
S: Siela. Maniškė juoda su blizgučiais. O pas Tave?
Š: Šuo. Mylimiausias gyvūnas per visą mano gyvenimą. Augdama visada mačiau ir žaidžiau su ciucikais, tai kažkaip keista būtų be jų.
T: Tinklaraštis. Kadangi teatrą jau parašiau prie O, tai čia vietą užima būtent tinklaraštis/blogas. Iš tikrųjų KM tai mano gal 3 bandymas. Anksčiau kūriau su draugėmis, turėjom nuostabių idėjų, bet visiškai to nemokėm išreikšti kitiems.
U: Ugnis. Mėgstu degint viską iš eilės, jei atvirai. Ypač jei bloga nuotaika, tai žvakių deginimas arba šiaip kokių visiškai nereikalingų daiktų man būna vienas didžiausių nusiraminimų, net neklauskit kodėl.
V: Vaizduotė. Niekuomet neteko skųstis šiuo gėriu ir kartais norėčiau, kad ji, visgi, nebūtų tokia laki.
Z: Zbitkos. Net nebandysiu paaiškint nežinantiems, nes iš mano aiškinimų gausis, kad tai Vakarų Afrika. Bet dažnai jas iškrečiu. :')

Taigi, dėkavoju už kantrybę skaitant šį įrašą ir, jei dar nepalankei, kviečiu aplankyti aukščiau esančių merginų blog'us ir paskaityti jų įrašus! ;)

Komentarai

Rašyti komentarą