GRAŽUOLĖ IR PABAISA: KNYGŲ TAG'AS

Jei jau kartą prisiminiau savo meilę tag'ams, tai pirmyn! Gal esu minėjusi, o gal prasitarsiu pirmą kartą, bet. Viena mano pačių mylimiausių pasakų nuo pat pat vaikystės, kur kiekvieną žodį moku mintinai ir tiesiog turbūt galėčiau suvaidinti visus veikėjus be atsikvėpimo ir užstrigimo yra... taip. Gražuolė ir pabaisa. Anądien laksčiau po YouTube ir žiū,- viena mėgstama booktuberė įkėlė va būtent šį tag'ą. Klausimai gan įdomus, tad lekiu ir aš į juos atsakinėti ♥ Beje, jei klausiat kas čia ir kaip, tai jos video rasit čia
1) „Oh, what a guy, Gaston!“ - Gaston. Blogiukas, dėl kurio nieko negali padaryti, tik mylėti:
Aaaaa... Mavenas iš „Raudonoji karalienė“ (knygos apžvalga čia). Nežinau kodėl, bet kai galvoju apie šią knygą aš tarsi nekenčiu Maveno, bet tuo pačiu jis man laaaabai patinka. I dunno.
2) „Here's where she meets prince Charming“ -Belle. Tavo pati mylimiausia pora.
Mylimiausia pora? Čia taipogi gan sunku, nes jų daug. Bet pati pačiausia ir pirmiausiai šovusi galvon - Amerika ir Maksonas iš Kieros Cass knygų serijos „Atranka“.
3) „I want much more than this provincial life“ - Belle. Veikėjas, kuris nori geresnės ateities.
Manau, kad į šią kategoriją puikiai tiktų  Tričei iš „Divergentės“ trilogijos. Ši trilogija buvo pirmoji, kurią perskaičiau iš distopinių knygų žanro, tačiau vis dar - geriausia. Nežinau ar koks kitas veikėjas tiek ryžosi visko padaryti ir galų gale net įkvėpė, kad ir itin mažai, keisti pačia save į gerąją pusę vardan kitų.
4)„Be our guest!“ - Be our guest. Knyga, per kurią užsimanei valgyti.
Hahaha... O čia daug. Bet labiausiai norėti valgyt mane verčia turima „Gustavo receptų“ knyga. Kiek gaminau, viskas skanu, pavadinimai nuteikia itin linksmai, o nuotraukos... akimis suvalgyti galima...
5) „Beauty and the Beast“ - Beauty and the Beast. Skirtingi veikėjai, kurie traukia vienas kitą.
Visiškai skirtingi, bet itin traukiantys vienas kita - tai Megė ir Džonas iš „Deginant tiltus“. Megė yra maištaujanti paauglė, o Džonas - visgi jau subrendęs ir rimtas policininkas. Eh, viena geriausių knygų, kurias esu skaičiusi...
6) „But there's something in him taht I simply didn't see“ - Something there. Veikėjas, kuris pasirodo geresnis, nei yra.
Sneipas. Be jokių kitų nominantų, tik profesorius Sneipas iš Hario Poterio serijos.
7) „I was innocent and certain, now i'm wiser but unsure“ - Days in the Sun. Knyga, kuri kažkokiu būdu tave pakeitė.
Rupi Kaur „Milk and honey“. Ji manęs tikrai nepakeitė drastiškai, tačiau tikrai įkvėpė, padrąsino įvairiose gyvenimo situacijose, privertė susimąstyti.
8) „Kill the Beast!“ - The mob song. Knygą, kurią perskaitei, nes tuo metu ji buvo populiari.
Iš tiesų daugelį knygų perskaitau, kai visas tas jos bumas jau būna praėjęs. Turbūt vienintelė knyga, kuria perskaičiau neilgai trukus po jos išleidimo ir galbūt labiausiai ir arčiausiai bumo buvusi yra Danieliaus Goruniovo „Tinginio manifestas“.
9)„I'll never shake away the pain“ - Evermore. Knyga ar momentas, kuri visuomet priverčia tave verkti. 
Kai kalbame apie knygas, tai išdidžiai pranešu, hehehem, kad esu verksnė. Dažna knyga mane sugeba sujaudinti ir tikrai prie daugelio esu išspaudusi ašarėlę. Tačiau tokių, kad verkčiau, kūkčiočiau ir tiesiog dabar pagalvojus apsipilčiau ašaromis yra tik viena - Jenifer Niven „Papasakok man apie tobulą dieną“


Prie šio tag'o kviečiu prisijungti absoliučiai visus, kurie tik nori jį padaryti ♥ O šiaip, koks Tavo mėgstamiausias Disney filmukas?


Komentarai

Rašyti komentarą