KNYGOS, KURIAS NORIU PERSKAITYTI ŠIĄ VASARĄ | 2017

Vasara... Atrodo turime daug daugiau laiko, tad į savo pomėgius galime pasinerti stačia galva. Na, nebent tu ką tik baigei dvylikta klasę ir tau dar reikia išlaikyti egzaminus. Tuomet stiprybės tau. Palaikau morališkai.
Na, aš visu tuo rūpinsiuosi tik maždaug mažiau nei po metų, tai... Tai šiandien dar galiu užsibrėžti kokias gi knygas noriu perskaityti per šią vasarą.
1. Vincas Mykolaitis - Putinas „Altorių šešėly“. Nežinau kiek noriu, bet čia mūsų vasaros skaitinys. Šiaip girdėjau gerų dalykų, tad su savotišku nekantrumu noriu ją pradėti. 
2. Adi Alsaid „Pasiklyskime“. Tiesa sakant, jau pradėjau. Kokius metus nužiūrinėjau bibliotekoje ir vis norėjau pasiimti, bet, matai, man tai laiko maža tai dar kokie velniai trukdo. Tad dabar, kiek jau perskaičiau, galiu tik save pabarti: kur, velniai rautų, buvo tavo smegenys, kad nepasiėmei anksčiau.
3. Jasmine Warga „Mano širdis ir kitos juodosios skylės“. Taip pat seniai norėta perskaityti knyga. Ir taip, atvirai pripažįstu, mane labai traukia knygos su savižudybės, mirties temomis.
4. Jennifer Niven „Holding up the universe“. Mano tikslas - bent viena knyga anglų kalba. Kadangi „Papasakok man apie tobulą dieną“ mane iš ties sužavėjo, manau ir šiuo autorės kūriniu nenusivilti.
5. Vanda Juknaitė „Tariamas iš tamsos/pokalbiai su vaikais“. Knyga jau kuris laikas guli mano lentynoje. „Išsiduosi. balsu“ man taip pat labai patiko, net 10 klasės patikrinime, rašinio dalyje, puikiai pasitarnavo. Tad ir iš šios Juknaitės knygos tikiuosi įdomaus pasakojimo.
6. Salla Simukka „Juoda kaip juodmedis“. Paskutinioji trilogijos „Raudona kaip kraujas“ dalis, kurios jau ilgas laikas neprisiverčiu perskaityti. Tačiau labai labai noriu sužinoti kaip ten viskas baigsis Snieguolei,
7. Erin Watt „Popierinė princesė“. Goodreads.com man papirko aprašymas ir tai, kad ji patiko mano mėgstamoms booktuber'ėms. O parduotuvėje papirko ir viršelis. Šiaip istorija skamba
įdomiai ir intriguojančiai, tik, žiūrėsiu, ar nebus kaip su kitom: turint daug vilčių gaunasi kad ji būna nuoširdžiai neįdomi.
8. Harper Lee „Nežudyk strazdo giesmininko“. Mmm... Klasika. Vis galvojau, kurią pirkti: šią ar „Alchemikas“. Visgi, nusipirkau šią. Tikiuosi nenusivilti, visgi, tiek išgirta...

O kokia knygas Tu planuoji skaityti šią vasarą? 😉

Komentarai

  1. Neseniai perskaičiau „Mano širdis ir kitos juodosios skylės“. Nuostabi knyga, viena iš geriausių mano skaitytų:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Džiugu girdėti, nes kaip tik ją pasiimsiu į stovyklą :3

      Panaikinti
  2. Nesveikai patiko pasiklyskime, kaip tik apie ją parašiau bloge :Dd

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą