DIY: DEATH NOTE

Ar daug čia yra „Death Note“ fanų? Žinokit šakės. Sakiau man griežtai nepatiks. O „nepatinka“ taip labai, kad net pačius mirties užrašus užsimaniau pasidaryti. Nors, pagal mane, bandymas ir nėra pats geriausias, tačiau noriu pasidalinti idėja, manau, kad kitiems jie pavyktų kur kas geriau. Įvardinsiu porą savo klaidų ir kaip vertėtų jas taisyti, tad tiems, kurie žadate daryti, tai tikiuosi truputį padės. Pirmyn, pokemonai!

1. Ko gi mums reikės: spalvoto popieriaus (juoda spalva, 2 lapai pats tas), pasirinkto dydžio užrašų knygutės, žirklių, dekupažo klijų ar šiaip lako (su juo užtvirtinsime visą darbą), paprastų klijų, žirklių, sidabrinio rašiklio (baltas būtų idealu), liniuotės, pieštuko.
2. Paėmę juodo popieriaus lapus apsibrėžkite savo knygutės kontūrus palikdami vietos uždengti šoniniai nugarėlei.
3. Iškirpus rekomenduoju klijus tepti ne ant popieriaus ir dėti, o ant knygutės. Gerai prispauskite, kad viskas viskas priliptų ir neliktų guzelių ar oro erdvių.
4. Paėmus pieštuką rekomenduoju įsijungti kaip atrodo originalus parašymas death note ir su pieštuku (o ne iš karto su tušinuku kaip aš) išvedžioti raides, o tik tada jas ryškinti sidabriniu arba baltu rašikliu. Leiskite rašalui gerai išdžiūti.
5. O dabar imame laką arba dekupažo top'ą/klijus ir ištepliojame visą sąsiuvinį. (Mano klaida buvo ta, kad nepalaukiau pakankamai ilgai kol išdžius rašiklis ir tai truputį susivarė)
6. Ir, galiausiai, leidžiame viskas gerai gerai išdžiūti ir džiaugiamės savo darbu! ♥

Komentarai