LABIAUSIAI LAUKIAMOS 2017 METŲ KNYGOS

Kiekvienais metais išleidžiama galybė knygų. Ir dauguma leidyklų jau prieš ateinančius metus pasidalina knygų pavadinimais, ir dažnai viršeliais, kurias žada išleisti. Šiandien įrašas būtent apie tai ir būtent apie tas knygas, kurių pasirodant laukiu labiausiai. Tad kviečiu skaityti toliau!

· Estelle Maskame „Ar sakiau, kad ilgiuosi tavęs?“. Pirmąsias dvi dalis rasite čia ir čia. Jei jau skaitėte jų apžvalgas, tai puikiai žinote kaip labai man jos patiko. Tad su visišku nekantrumu laukiu jos pasirodymo.
· Amy Ewings „The Black Key“. Dvi dalys prieš tai: čia ir čia. Kadangi ankstesniosios knygos įtraukė, paprasčiausiai įdomu kuo viskas baigsis. Nors iš tiesų jau galima tai nuspėti, tačiau gal bus kitaip.
· Michale Clinton „Dingęs pasaulis“. Turbūt „Jūros periodo parkas“ žinomas visiems. O dabar, kiek matau, žadama išleisti ir naujų knygų, kurios įkvėpė garsųjį filmą.
· Marissa Meyer „Sindė“. YouTube jau tiek matyta ir girta knygų serija, kad su didžiausiu nekantrumu laukiu jos vertimo ir pasirodymo ir lietuviškuose knygynuose, bei bibliotekose.
· David Levithan „Kiekvieną dieną“.  Knygos aprašymas iš ties mane sudomino: kiekvieną rytą atsibundi vis kitu žmogumi, jei teisingai supratau. Tačiau pagrindinis veikėjas pamilsta merginą ir nenori kiekviena diena būti vis kitu žmogumi.
· Elizabeth Craft, Shea Olsen „Gėlė“. Taip pat iš aprašymo sudominusi knyga: pagrindinė veikėja trokšta gauti geriausius pažymius ir nori, kad jos močiutė ja didžiuotųsi. Taip pat žinau, kad jos mama ir sesuo labai mėgsta vyrus ir seksą, tad ji pasižada kad joks vyras jos neišblaškys ir nenuvys nuo planų. Tačiau taip tik iki sutinkant Tate. Tate. Tate. Tate Langdon. Kas žiūri AHS supras.

Knygų sąrašą radau čia
O kokios/kokių knygų pasirodymo lauki Tu?

Komentarai