MĖGSTAMIAUSI UŽSIĖMIMAI KALĖDINIU LAIKOTARPIU | BLOGMAS #19

Kiekvienu metų sezonu yra keletas dalykų, kuriuos norėtum daryti tik tada. Na, juk būna.
Rogutės. Jei tik yra sniego, žinoma. Tuomet jei ne visą, tai bent jau didžiąją dalį būsiu lauke ir ieškosiu kuo aukštesnio kalniuko, nuo kurio galėčiau riedėti žemyn. Ir taip, man nebe 6, ir taip, kai tik būna sniego aš vis dar keliauju su rogutėmis.
Sausainių kepimas. Nors kepti ir sukti virtuvėje mėgstu anaiptol ne tik šiuo metų laikau, tačiau būtent gruodį tas noras perauga į nenumaldomą aistrą, kuri reikalauja vos ne kasdien stovėti ir minkyti tešlą.
Šaltųjų liepsnelių deginimas. Dažniausiai lauke, tačiau kartais, net būdama viena, užsidegu ir žiūriu. Nežinau kodėl. Tiesiog stebint tą spragsintį daiktą mintys keliauja su Kalėdų ir Naujųjų Metų vėju.
Vėli vakarai mieste. Nors šitai mėgstu ne tik Kalėdiniu laikotarpiu, tačiau dabar... Kuomet gali nusipirkit paprasčiausia puodelį kavos ar arbatos, ar net pasiimti savo, ir atsisėsti prie gražiausiai išpuošto miesto centro ir eglutės... Jautiesi kaip stebuklų šalyje. Neperdedu.
O ką Tu mėgsti veikti labiausiai šiuo laikotarpiu? 

Komentarai

  1. Labiausiai mėgstu gaimnt įvairius Kalėdinius patiekalus,visa gerkle traukt Kalėdines dainas (nors balsu TAI JAU TIKRAI nepasižymiu :D),skaityt knygas, gert arbatą, kavą, kakavą dideliais kiekiais ir žiūrėt įvairius serialus :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš taip pat labai mėgstu visa gerkle plyšaut dainas, bet va balso neturiu XD

      Panaikinti

Rašyti komentarą