LAIŠKAI: KALĖDINIS PAŠTAS | BLOGMAS #18

Kalėdos jau beveik ranka pasiekiamos, liko tiek nedaug laiko! Visi skubame pirkti dovanas savo draugams ir artimiesiems, tačiau ar jau spėjai pagalvoti apie savo susirašinėjimo drauges? Ne? Tuomet kviečiu skaityti, kur iš savo susirašinėjimų patirties dalinuosi keletu patarimų!

· Nerašyk ilgo laiško, o daugiausiai puslapį. Padėkok už šiuos metus, visus laiškus ir nuoširdumo kupinus sakinius. Žinoma, kad neatrodytų, kad tu nori nutraukti susirašinėjimą, pabaigoje pridėk sakinį, kuris sakytų, kad tikiesi, jog ir kiti metai bus pilni jūsų nuoširdaus bendravimo. Žinoma, jei esi tikrai pasiryžusi ir toliau bendrauti. Jei ne - miela padėka bus pats tas. 
· Taip pat patariu rašyti atvirutę, nes jos dabar tokios mielos! Pasirinkimas itin gausus, tad tiks visų skonių mėgėjams.
· Mažoms dovanėlėms patariu įdėti mažą pakelį Kalėdinių lipdukų, dekoratyvinės lipnios juostelės (Maximoje dabar kaip tik jų yra, labai Kalėdinės ir gražios!), taip pat saldainių (jų pasirinkimas didelis, rekomenduoju mažus šokoladukus kurie būna įvynioti kaip seniai besmegeniai ar Kalėdų seneliai), taip pat įsegamus ženkliukus, lopus (patches), užrašų lapelius, pačios padarytas korteles su palinkėjimais ir paveiksliukais, segtukus su kalėdiniais motyvais (pavyzdžiai 1 ir 2).
· Nepamiršk voko gražiai dekoruoti: nesidrovėk savo piešimo įgūdžių ir nupiešk ką nors mielo su žiemos ir švenčių akcentu, gali taip pat prilipinti lipdukų.


O Tu ar jau pasveikinai savo susirašinėjimo draugus/-es?

Komentarai

  1. Manau man būtų pats laikas atgaivint kiek aprimusius susirašinėjimus laiškais ir ši kalėdinė idėja tikrai bus pats tas! Ačiū tau, už pasiūlymą!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kaip tik vakar iškeliavo laiškai draugėms. Tikiuosi, kad pasieks laiku ir nepaklys - juk paštas šiuo metu tikrai turi daug darbo!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš taip pat jau keletą išsiunčiau, kiti laukia kelionės į paštą. Ir aš tikiuosi, kad nepasimes laiškučiai ♥

      Panaikinti

Rašyti komentarą