KALĖDINIO LAIKOTARPIO KNYGŲ REKOMENDACIJOS | BLOGMAS #8

Kad dar labiau pakeltume Kalėdinę nuotaiką privalome stengtis ne vien klausydami „All I Want For Christmas Is You“. Asmeniškai man Kalėdinę nuotaiką labiausiai suteikia knygos, kuriose apstu magijos, pasakojimų apie Kalėdas, šiltus jausmus ar tiesiog žiemą.
 John Green, Maureen Johnson, Lauren Myracle „Tegul sninga“. Tai trys skirtingų autorių pasakojimai apie Kalėdas ir skirtingus nutikimus: sugedusį traukinį ir naują meilės užuomazgą, užgriuvusią pusnį ir palaikymo šokėjas, paršelio dovaną. O tiems, kas dar svarsto, tai ši yra kaip tik ir gruodžio mėnesio Lietuva Skaito knyga. Visos trys istorijos įdomios ir žavinčios, tad nemanau, kad kas nors nusivilsite.
 J. K. Rowling „Haris Poteris ir ...“ serija. Žinot, neįsivaizduoju Kalėdų be vienos iš šių knygų. Rimtai. Šiam laikotarpiui tai puikus magijos ir stebuklų šaltinis. Filmai taip pat tiesiog nerealūs, vėl tikriausiai visas dalis peržiūrėsiu per viena naktį, bet knygos... Knygos lieka knygomis.
 Malgorzata Musierowicz „Kalėdukė“. Jauniesiems skaitytojams ji turėtų beprotiškai patikti. Žinot tą keistą jausmą, juomet net po penkerių metų tu prisimeni knygą ir koks buvo džiaugsmas ją skaityti? Vyresniems ji taip pat turėtų patikti.
 Zoe Sugg „Interneto mergaitė“. Vien tai, kad didžioji dalis veiksmo vyksta Kalėdiniu laikotarpiu daug ką pasako. O ir šiaip pati istorija, vėl gi, yra šilta ir lengva, kaip tik tokia kuomet galbūt yra kitų rūpesčių, kaip dovanos ir geri darbai, kuomet norisi susikoncentruoti labiau į aplinką, o knygą pasiimti tik lengvam atsipalaidavimui.

O kokia dar knygą rekomenduotum skaityti šiuo laikotarpiu?

Komentarai

  1. SKaitant tavo pasiūlymus kilo mintis, kad šiemet reiktų ne tik peržiūrėti hario poterio filmus, bet ir knygą nors vieną perskaityti. Manau taip ir padarysiu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai labai rekomenduoju! Nors filmai iš tiesų gerai pastatyti, knygose yra tas toks nuostabumas, magiškesnis jausmas. ♥

      Panaikinti
  2. Visiškai sutinku su tavo rekomendacijom! Teko perskaityt visas tavo minėtas knygas išskyrus "Kalėdukė" ir jos paliko tooookį įspūdį, kad tikrai perskaitysiu dar keletą kartų!

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą