DOVANŲ IDĖJOS KNYGŲ MĖGĖJUI | BLOGMAS #5

Jei norime gauti dovanų, privalome jas ir duoti! Man pačiai kartais sugalvoti ką dovanoti žmogui Kalėdų proga gali būti tikras galvos skausmas. Tad dalinuosi savo sukauptomis žiniomis, kokios gi dovanos turėtų pradžiuginti knygų mylėtojus ir ne tik!

Arbatos rinkinys. Jei iš ties nežinote ką dovanoti, arbatos rinkinys yra pats tas! Nemanau, kad kas nors nusiviltų gavęs skanios ir gražiai įpakuotos arbatos rinkinį.
Dovanų kuponas. Nesvarbu kur, net į Maximą. Žmogus išsirinks tai, ko jam norisi ar trūksta labiausiai. Jei gerai žinai, kas jam/jai patinka (knygos, grožio priemonės, drabužiai, elektronika ir kita) gali net taikyti ir dovanoti kuponą į specializuota parduotuvę.
Indas su vaisiais. Kai pasakiau šią draugams, pasakė, kad tokia dovana tinkama tik vyresnio amžiaus žmonėms. Čia reikėtų suprasti, kad nuo 25. Netiesa! Net dabar, kai man 17, džiaugčiausi gavusi tokia dovaną. Vaisiai yra gerai.
Knygų skirtukas. Jie būna gražūs. O padovanojus ir knygą čia jau kaip ir spyris į šikną dėl skaitymo gaunasi.
Pledas. Vienas geriausių daiktų kokius tik esu gavusi. Šiltas. Svarbiausia, kad būtų šiltas. Čia tiek mėgstančiam skaityti, tiek šito gėrio privengiančiam žmogui patiks.
Sausainiai ar kiti kepiniai. Gan originali ir šilta dovana. Žinoma, rekomenduoju gražiai įpakuoti ir skanėstus gaminti patiems, nes taip gavėjui bus tik dar šimtą kartų maloniau.
Dėlionė. Jei pažįsti žmogų su kantrybe, manau, kad dėlionė būtų itin gera dovana. Beje, ji nėra bevertė. Ją gavęs žmogus turės užsiėmimą kiek ilgesniam laikui nei penkios minutės ir pabaigęs galės pasikabinti ant sienos.

Kokia Kalėdinę dovaną rekomenduotum Tu? 

Komentarai

  1. Niekada neturėjau didelių problemų su dovanų pirkimu, tačiau manau, kad viena iš geriausių dovanų yra knygos! Žinoma jeigu žmogus tikrai nemėgsta skaitymo tada jau galima sugalvoti ir kitų dovanų!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Visiškai pritariu, kad knygos yra geriausia dovana! :)

      Panaikinti
  2. manau, jog siomis dovanelemis dziaugtusi ne tik knygu myletojai. as pati tryksciau laime gavusi beveik visus tavo isvardytus daiktus. beveik visus todel, kad knygu skirtuka as jau turiu, ir dar desimt ju man nereikia, o del indo su vaisiais tai pritarsiu tavo draugu nuomonei :D bet arbatos rinkinys, pledas, dovanu kuponas ar net ta pati knyga butu kazkas tokio, ka nupirkusi niekad neprasausi!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Su vaisių indu aš žiūriu, kad čia labai skirtingai visiems :D

      Panaikinti
  3. Nors pati dar neturiu daug ideju ka dovanoti, tavo iraso pagalba manau sudeliojau artimam zmogui dovana:) + labai suviliojo mintis apie sausainius, inda pilna vaisiu, labai keista, bet tikrai originalu!:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. paprastos, tačiau visiems tinkančios idėjos :) prie tavo sąrašo galėčiau priskirti kvepiančią žvakutę, smilkalus arba bet ką kitką, skleidžiantį žmogaus mėgstamą kvapą 😊 vienareikšmiškai, man geriausia dovana yra knyga, o jei dovanojama kartu su skirtuku ar pledu - iš viso nuostabu :D.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Neįsivaizduoji kaip smagu girdėti, kad tiek daug žmonių knygą laiko dovana, kuria niekada nenusiviltų! ♥
      Apie žvakes ir smilkalus ir aš pagalvojau :D

      Panaikinti
  5. jau esu minėjusi,kad priklausau tiems, kam knyga geriausia dovana. Kartais kai pagalvoju kiek daug knygu ir kiek mažai laiko, pasidaro liiūdna.. :\

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą