BOOKMAS TAG | BLOGMAS #23

Beklaidžiodama po YouTube pamačiau labai įdomia idėja: bookmas tag. Tad šiandien, kuomet visų namai jau beveik beveik kvepia Kalėdomis ir trykšta džiaugsmu, kviečiu skaityti būtent šį tag'ą, kurį rašyti buvo vienas malonumas!

·Meilės paukšteliai: Kuriuos du veikėjus norėtum išvysti po amalu?  (kaip žinia, Amerikoje yra tradicija šventiniu laikotarpiu bučiuotis po amalu)
Vienareikšmiškai atsakau, kad tai būtų Maksonas ir Amerika iš Kieros Cass knygų serijos „Atranka“.

·Neatitikimas: Kuri nepanaši pora veikėjų užstrigtų po amalu?
Manau tokia tradicija, kad pakliuvus po Amalu reikia pasibučiuoti ypač nepatiktų Cassandros Clare „Kaulų miesto“ veikėjams Kleirei ir Alekui. Kadangi skaičiau tik pirmąja dalį, manau kad šitie du būtų ne itin sužavėti tokios minties.

·Grinčas: Kuris veikėjas praleistų visa diena susukęs veidą (nepatenkintas)?
O šitas sunkus, nes nelabai įsivaizduoju veikėjus nesidžiaugiančius Kalėdomis. Tačiau visgi renkuosi vampyrą Bilą iš Charlaine Harris knygos „Miręs iki sutemų“. Kažkodėl įsivaizduoju, kad jis į tą Kalėdinę dvasią būtų įsitraukiąs mažiausiai.

·Nenaudėlių sąrašas: Kuris veikėjas supykdė tiek daug žmonių, kad niekas nenorėtų jam pirkti dovanos?
Čia įvardinsiu Ežero namų grafienę (nors mintyje turiu visas grafienes) iš Amy Ewings knygos „Brangakmenis“. Nors ji gan gražiai elgėsi su Violeta pirmojoje knygoje, tačiau visgi jos elgesys man buvo vienas labiausiai pasibjaurėjimą keliančių. Tiesa, dar Džaninos iš Veronicos Roth trilogijos „Divergentė“. Manau šios dvi būtų tos, kurios supykdė daugiausiai ir liktų be dovanų.

·Sukčiavimas: Kuris veikėjas priskirtų netikrą datą susitikimui tam, kad nebūtų vienas?
Visiškai ir šimta procentiniškai sakau, kad tai būtų Lukas iš Alice Oseman knygos „Solitaire“.

·Giesmė: Ant kurio veikėjo visi turėtų šaukti, kad tas nustotų giedoti Kalėdines giesmes?
Galbūt tai būtų Penė iš Zoe Sugg knygos „Interneto mergaitė“. Bet dėl šio savo sprendimo jaučiuosi netvirčiausiai, visgi, dar neradau tokio veikėjo, kuris taip mylėtų dainavimą, kad negalėtų nustoti. Čia tik ant manęs visi rėkia, kad nustočiau dainavusi Kalėdines daineles visais metų laikais.

·Nevėkšla: Kuris veikėjas netyčia nuverčia Kalėdų eglutę?
Nevilis iš „Hario Poterio“ serijos arba Penė iš „Interneto mergaitės“.

·Smalsukas: Kuris veikėjas sugadintų visas savo staigmenas besistengdamas sužinoti ką gaus dovanų?
Dvyniai Džudė ir Nojus iš Jandy Nelson roamno „Padovanosiu Tau Saulę“. Tiesiog man atrodo, kad jie puikiai vienas kita pridengtų ir taip puikiai sužinotų ir sugadintų visas jų laukiančias staigmenas.


Ar jau visiškai pasiruošei Kalėdoms? ♥

Komentarai

  1. Na, Kalėdoms iš dalies jau pradėjau ruoštis praktiškai vasarą :D O dabar sau laiminga sėdžiu, namai tvarkingi, lemputės pakabintos, Kalėdinis playlist'as grotas jau nesuskaičiuojama galybę kartų, bet nu VISIŠKAI jokios kalėdinės nuotaikos...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pas mane tas pats. Viskas yra, kepinių kvapai, eglutė, dovanos, net pati gavau keletą dovanų ir atrodo neturiu kuo skųstis... Bet štai tos nuotaikos tai 0.

      Panaikinti

Rašyti komentarą