2015 METŲ GRUODŽIO SKAITINIAI | BLOGMAS #7

Pernai metų gruodis su skaitymu nebuvo dėkingas mėnuo. Visgi, yra keletas knygų, kurias perskaičiau ir per šį laikotarpį. Laikau sukryžiuotus pirštus, kad šį mėnesį su skaitymu sektųsi labiau.
L. J. Smith „Kerėtoja“. Jei rašyčiau vien apie šią knygą, ji tučtuojau keliautų į nusivylimus. Žinoma, knygai apie burtus turbūt pasirinkau ne patį tinkamiausią laiką. Bet. Juk taip pat skaičiau ir kitą knygą su magija, o toji - mano Kalėdinis gardėsis!
Daniela Sacerdoti „Saugok mane“. Romanas, pamenu, buvo gautas dovanų gimtadienio proga, tad vos radusi laisvą minutę griebiau jį į rankas su mintimi, kad nepatiks. Juk buvau taip smarkiai prieš juos nusistačiusi! Bet, paskaičiau, pažiūrinėjau, patiko. Labai lengvai susiskaitė Kalėdiniu laikotarpiu. Šiltas.
J. K. Rowling „Haris Poteris ir išminties akmuo“. O štai ir antroji knyga kuri yra pilna magijos. Tačiau ši, atvirkščiai nei „Kerėtoja“, man paliko nuostabų įspūdį! Ir ką aš dariau su savo gyvenimu prieš paimdama ją į rankas... Taigi, dabar turiu planą, kad kiekvienų metų gruodį perskaityti po naują Hario Poterio dalį. Bėgsiu ieškoti trečiosios.
Ava Dellara „Meilės laiškai mirusiesiems“. Čia yra jos apžvalga, nes, kad ir kaip būčiau besistengusi ją pamiršti ir nesidalinti šiuo gėriu, ji niekur nedingo iš mano galvos tol, kol parašiau. Tad jos apžvalgą galima išvysti ir šiais metais. O ir šiaip aš ją minėjus ne mažiau nei Kieros Cass „Atrankos“ serijos knygas. Kas vis dar neskaitėt (po akmeniu gyvenančių gal yra, nežinau), tai turit būtinai tai padaryt! *Iš tos serijos, kuomet nori, kad ir kiti skaitytų tavo mėgstamą knygą, nes ji lyg dalelė tavęs kuria nori dalintis...*

O kokia/kokias knygas perskaitei tu 2015 gruodį?

Komentarai

  1. kaaaaip tu speji sitiek knygu perskaityt???! :D is tavo isvardintu skaiciau tik hari poteri. visas jo dalis, tiesa sakant. laabai patiko! perskaityk ir nepasigailesi. jei esi didele poterio gerbeja, tai galiu duoti kabliuka, kad filmuose velniskai daug nutyletu dalyku, kuriu neperksiate knygu niekad nesuzinotume!;))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Apie nutylėtus dalykus jau ir aš pradedu perskaityti, bet dar palyginus filmai tikrai neblogai pastatyti :)

      Panaikinti
  2. Na aš neketinu labai skaityt per Gruodį :D Žinoma, būtinai perskaitysiu bent kelias Hario Poterio knygas (tradicijaa) ir nori nenori teks perskaityt Musių valdovą (privaloma)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. „Musių valdovas“ skamba labai įdomiai, kai perskaitysi, pasidalink nuomone! :)

      Panaikinti
  3. Nieekaip negalėčiau prisiminti, ką perskaičiau praeitų metų gruodį... BEt šių metų gruodį jau perskaičiau ,,Dievų mišką" ir ,,Trečias gyvenimas" :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Patiko „Dievų miškas“? Nes aš labai laukiu kol paimsiu ją į rankas :D

      Panaikinti
    2. Ta knyga yra tiesiog... wow. Be proto įdomi ir sukrečianti. Kelis kartus beveik verkiau suvokusi, kad tai ne autoriaus išmonė, kad tai realūs įvykiai. Drąsiai galiu teigti, kad geriausia knyga, kokią skaičiau per 17a savo gyvenimo metų

      Panaikinti

Rašyti komentarą