RUGPJŪTIS | 2016

WAAAAAAAAAAT
Jūs juokaujat. Jūs visiškai juokaujat. Ne. Aš nenoriu nei į mokyklą, nei kažką panašaus. Šakės.
Na, vienintelis geras dalykas su vasaros pabaiga tai toks, kad ruduo. Myliu rudenį labiau nei myliu šokoladą. Va kur yra tikra meilė.

Muzika

Po filmo „Savižudžių būrys“ (mano nuomone sužinosite čia) jų soundtrack'as man tapo kasdienybe. Negaliu išrinkti tik vienos dainos iš viso filmo, nes kiekvieną myliu skirtingai ir stipriai. Tiesa albuma YouTube galite rasti čia. Bet trys, kurias plėšiu visa gerkle 24/7 yra: "gangsta"; "sucker for pain"; "purple lamborghini". Šitas jau moku mintinai, tad jei pakelsite mane iš miegų 3 valandą nakties ir paprašysite pasakyti žodžius, juos išbersiu nemirktelėdama. O kad taip su matematikos formulėmis...

Nauji dalykai

Vienas naujesnių dalykų, kurį pradėjau šį mėnesį, tai bullet journal. Arba trumpiau, BuJo. Tai kaip ir darbo knyga, tačiau ją kuri pats. Jau baigiu visą sąsiuvinį užpildyti planais ir viskuom, kas man atrodo, kad turi rasti vietą manajame BuJo. Rašyti, klijuoti, piešti... Labai smagus užsiėmimas vakarais ar rytais.

Draugai

Taigi, keletą žmonių jau galiu vadinti savo draugais. Žinoma, kalbu apie laiškus. Juk realybėje Emilija visiškai neieško draugų ir yra laiminga. Rimtai, nesiskundžiu. Popierius mielesnis. Taigi, su 5 merginomis sėkmingai apsikeitėme jau keletu laiškų ir tikrai žinau, kad jos neišnyks bent jau artimu laikotarpiu. Beje, ar reikėtų įrašo apie laiškus? Kaip ir kur ieškoti susirašinėjimo draugų, ką rašyti ir visokius jau iš patirties sukauptus patarimus? Jei taip, leiskit žinoti komentaruose. 

TBR

Jį rasi čia. Aš labai patenkinta savimi, kad sugebėjau perskaityti 10/12 knygų. Tiesa, buvo keletas, kurias skaičiau ne iš sąrašo, nes nesugebėjau atsispirti pagundai... Prieš keletą dienų pradėjau Oskaro Vaildo knygą „Doriano Grėjaus portretas“ ir galiu pasakyti, kad ją pamilau! Beprotiškai geras kūrinys. Na, o Matt Haig „Mirusių tėvų klubas“ guli pradėtas ant stalo. Knygoje man per daug panašumų su Hamletu. Atsiprašau. 

To-do-list

Vasarai buvau susirašiusi ką turiu padaryti ir dabar, manau, tinkamas laikas pasakyti, ką atlikau per šį mėnesį ar vasarą aplamai.
  • Išmėginau stovyklą. Čia
  • Nemiegojau 24h.
  • Bėgioti bent 2 kart į savaitę. Na lygiai taip nebuvo, nes bent 2 savaites pratinginiavau. Tačiau užskaitau, nes buvo mėnesis kai bėgiojau sąžiningai kiekvieną dieną.
  • Daugiau važinėti dviračiu. Nors rugpjūčio mėnesį jis buvo naudojamas vos keletą kartų, drąsiai galiu sakyti, kad važinėjau juo daug daugiau nei kada nors gyvenime!
  • Stebėti saulėtekį. Irgi yra, kadangi bėgiodavau kartais taip anksti, kad sugebėdavau net matyti kaip iš už miško kyla saulė. Vaizdas nuostabus.
  • Vandens kova. Vien jau stovykloje galėčiau pasakyti, kad buvo panašiai. Tačiau vandens kova man surengė... tėtis. Taip. Žinot, nevisai buvo malonu, kai apipylė kibiru pilnu šalto šulinio vandens. Bet smagu. 
  • Nuvykti į Lenkiją. Čia


O kas gero nutiko Tau per šį, paskutinį kiek laisvesnio gyvenimo, mėnesį?

Komentarai

Rašyti komentarą