KNYGŲ TAG'AS

Apie jį sužinojau čia.

1. Ar mėgsti skaityti?
Ne. Visiškai nemėgstu. Tiesiog neapkenčiu. Iš tos neapykantos, net blogą sukūriau būtent knygų tema ir visi šiaip vadina knygų žiurke. Bet taip, aš jų nemėgstu. *čia visiškai nėra sarkazmo*

2. Kokia Tavo mėgstamiausia knyga?

O tu šventas agurkėli... Neturiu.Bet keletas iš vis besipildančio sąrašo būtų: „Meilės laiškai mirusiesiems“, „Deginant tiltus“, „Lojalioji“, „Raudona kaip kraujas“, „Ar sakiau, kad myliu tave?“, „Hitas“, „Heroinas“, „Aliaskos beieškant“, „Kai Dievas buvo triušis“, „Saugok mane“... Kaip jau suprantate, jų milijonai ir išvardyti visas būtų beprasmiška.

3. Mėgstamiausia knygų kategorija?
Vajezau! Visos. Ankščiau nemėgau romanų, dabar ir juos su malonumu skaitau. Nepatiko man kol kas labai vienos lietuvių autorės „Marius Prietaris“ ir kažkas ten su juo. Fu! Visiškas Hario Poterio nukopijavimas. Kaip aplamai leidykla leido šitai spausdinti?! Bet šiaip, myliu visas.

4. Nemėgstamiausia knygų kategorija?
Nėra. Tik tos, kuriuose per daug saldu arba per daug fantastikos. Žodžiu, kai būna neskoningai. Tačiau kategorijos nėra.

5. Mėgstamiausias autorius?
John Green, Jennifer Echols, Kiera Cass, Salla Simukka, Estelle Maskame, Melvin Burgess, Unė Kaunaitė... Daugybė žmonių.

6. Ką skaitai dabar?
Dabar skaitau privalomąją literatūra (uoj, kaip smagu...) Šekspyro „Hamletas“. Nesiskundžiu, visai įdomu. Tačiau vien mintis, kad privaloma yra žudanti.

7. Kokį skirtuką naudoji?
O kokio aš tik nenaudoju! Kadangi pradėjau skaityti ją greitai tai ir pagriebiau bet ką. Tad dabar joje bilietas iš meno parodos. Bet jis labai gražus ir puikiai atrodo net kaip skirtukas. ♥

8. Plonos ar storos knygos?
Žinoma, dėmesį dažniau atkreipi į storas, nes jos šviečia iš tolo! Tačiau tai labai priklauso nuo turinio. Jei knygos aprašymas arba pirmasis puslapis įtraukė, tai knyga gali būti ir 600 puslapių, vis vien greitai ją perskaitysiu. Tačiau jei jos pasakojama istorija manęs nežavi, tai... Realiai, vidutinės, nes storose knygose kartais būna labai ištęsta istorija ir dešimt puslapių skaitai vien apie tai, kaip veikėjas gamino sumuštinį. 

9. Jeigu tu rašytum knygą, apie ką jinai būtų?
Yra istorija, kuria stengiuosi plėtoti ir galbūt viena diena nusiųsti leidyklai. Tai kaip ir rašymas, tiesa? Pagrindinė mintis yra paauglės, kuri atrodo viską turinti ir laiminga mergina, planuojama savižudybę ir apie tai, kas tokias mintis skatina. Dar yra minčių apie mergaitę, kuri pagrobiama ir gyvena lėlių namelyje, o žudikas žaidžia su ja įvairius žaidimus. Toks gal psichologinis/siaubo žanras būtų. Bet čia bus matyt kaip seksis plėtoti šias mintis. 

10. Elektroninės skaityklės: taip ar ne?
Kadangi jos neturiu, tai negaliu atsakyti taip arba ne. Per kompiuterį yra be galo sunku skaityti, lygiai taip pat per telefoną. Pradeda mirguliuoti man tos raidės, nesusikaupiu. Beje, niekas nepakeis to nuostabaus senų ar naujų knygų kvapo, susisukimo į pledą, arbatos puodelio ir knygos rankose jausmo. Negriežtas ir netvirtas, tačiau ne. 


Labai kviečiu visus, kas dar neatliko, atlikti šį tag'ą! Tag'ai apskritai yra malonus dalykas, tiesa?

Komentarai

  1. Labai idomus tag'as, turiu tau velniskai naudinga naujiena! Susikurk wattpad.com ir publikuok bent viena is rasomu istoriju. Suzinosi kitu nuomone, isgirsi kritikos ir pagyrimu, tai tikrai padeda! Jei susikursi pranesk man, sekmes ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Wattpad turiu, ir net viena iš jų pradėjau publikuoti, tačiau buvo taip, kad naršyklė paseno ar kažkas tokio ir negalėjau tęsti. Reikėtų kada vėl nueiti ir papildyti visas rašomas istorijas. :)
      Ačiū! ^.^

      Panaikinti
  2. Laba norėjau paklausti ar tu ištikrųjų nemėgsti skaityti !

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labas! Skaityti aš labai mėgstu, o atsakymas buvo pilnas sarkazmo ;)
      Logiškai galvojant, jei nemėgčiau skaityti turbūt nerašyčiau dar ir blogo šia tema :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą