PIRKINIAI #3

-Oh, Emilija. Ar tau kada nors bus gana? Gal jau sakau užtenka kaip mažytei lakstyti po parduotuves ir pirkti nereikalingus daiktus?.. - kalba ta tipo protingesnė aš.
-Tylėk! Ar tu matai šita skirtuką?! Dar pasakyk, kad nereikia... O knyga? Aha, taip ir sakau. Reikia. Cit.
*tylus piniginės atodūsis*

Sveiki! Dar karta labinuosi ir pristatau vėl naują pirkinių įrašą. Žiūrim ką turim.

 Pirma, pradėsiu nuo knygyno „Vaga“. Pirmi du pirkiniai yra knygų skirtukai. Koks netikėtumas, Emilija... Taigi. Pirmas yra metalinis, kainavo 2,95 euro ir ant jo parašyta "this book is unputdownable". Labai geras pasakymas. Manau jis keliaus su manimi į mokyklą, kai nuspręsiu ten neštis knygą. Antrasis yra iš Gustav Klimat kolekcijos ar kaip ten. Kainavo jis vos ,75 euro centus ir yra labai gražutis. Seniai galvojau apie kažką panašaus. O draugės reakcijos net neklauskit. Manau patys numanot kokia ji buvo.


Dėl šitos mažutės labai džiaugiuosi. Kainavo ji apie 12-13 eurų. Tačiau savo lentynoje turiu jau pirmąsias dvi, su pačios autorės parašu, tad neturėti šios būtų kažkaip net nemandagu jų atžvilgiu. O jau kaip nekantrauju paimti ją į rankas ir sužinoti kuo baigsis Snieguolės istorija... Ach... Kas neskaitėt Salla Simukka knygų, labai rekomenduoju. Man patinka. Lengvi kriminalai, tačiau jie tikrai priverčia pasukti savo smegenėles.

Toliau mano mėgstamas „Tiger“.  Čia nusipirkau vos 3 daiktus. Man, asmeniškai, tai keista, nes ten tiek daug įdomių ir nereikalingų niekučių! BET JIE MIELI! Ir žinoma, kadangi esu vaikas, man visad jų reikia. Hell, yes. Pirmasis daiktas, tai nauja kosmetinė. Reikėjo kaip tik tokios mažesnės, kad į kuprinę įsimesti. Kainavo ji 3 eurus ir yra be galo miela. Dar buvo rožinė su kaži kokiu ten tai pasakymu. Bet žodžiu. Šita buvo labiau. Toliau braškytė - lūpų balzamas/blizgis. Turiu obuoliuką ir labai jį mėgstu. Ši kainavo tik eurą. Ir paskutinis, dėl kurio esu labai heppi vaiks, tai lemputė naktiniam skaitymui. Va čia tai daiktas. Kainavo 4 eurus, kur kas pigiau nei matytos kokiam knygyne ar dar kur, nes ten dažniausiai jos apie 10 kainuoja. Taigi. Keičiama baterija, man labai patinka šitas daikčiukas. Jau išbandyta ir tikrai verta! ♥
Toliau turim labai fainus sąsiuvinius kurie nė velnio nebus panaudoti mokyklai. Nė už ką. Pirmasis yra iš „Thomas Phillips“ ir kainavo 0,84 euro. Labai fainas, nes man gan patinka AC DC. Ne, nežinau visų jų dainų. Tačiau tos keletas, kurias atmintis išmeta, man patinka. Ir dar vienas buvo pirktas kažkokiam knygyne, „Pegasas“ berods. Ir jis mažesnis, ir kainavo daugiau. Apie 1,40 euro. Bet abu labai mieli. O ir sąsiuvinių atsargas jau reikėjo praplatinti. Nepatikėsit, net ir šitų kolekcija pas mane egzistuoja...

Toliau, keletas rūbelių. Pirmoje nuotraukoje, kur raukausi nuo saulės, matom derinuką kurį nusipirkau H&M. Prieš važiuodama į Lenkija nulėkiau į šią parduotuvę ir pagalvojau, kad noriu kažko naujo. Taigi išsirinkau šortus, kurie yra tiesiog nukirpti džinsai ir viršuje suvarstytą palaidinę. Už abu sumokėjau 20 eurų. Bet man labai patiko šitas derinys. Abu drabužiai be galo smagiai jaučiasi apsivilkus ir yra patogūs. O štai ta kita palaidinė yra iš „New Yorker“, gerai, ši parduotuvė yra mano numeris vienas. Išsirinkau crop top'ą su kačiuku. Ir aišku, juodą. Jei rimtai, tai šiais metais man jau dzin, kad neturiu plokščio pilvuko ir aplamai kažkokio gražaus kūno. Taigi, esu kokia esu. Noriu užsidėti crop top'ą, tai ir užsidėsiu. Tegul žiūri, kas man. Už šį mokėjau netoli 5 eurų.




O kokie buvo Tavo paskutinieji pirkiniai?

Komentarai

  1. Žinai kąąą?? Paskutinis mano pirkinys buvo crop top'asiš NewYorker. Manasis toks pat tik šviesiai rožinis ir iš kišenėlės kyšo kiškutis :) fainas įrašas, greit susiskaitė :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš ir jį žiūrinėjau, po to dar su panda ten tą bet, ai, šita pasiėmiau :D
      Ačiū! :)

      Panaikinti
  2. OJ juoda kaip juodmedis labai gera! Perskaiciau vienu prisėdimu. Visa trilogija tikrai verta dėmesio <3 o paskutinis mano pirkinys buvo keletas sąsiuvinių mokyklai ir alyvinės spalvos nagų lakas :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai taip! Manau jau greitai pradėsiu ją skaityti :)
      O aš dar nieko mokyklai nepradėjau ruoštis :D

      Panaikinti
  3. AC/DC užrašų knygutė, O Dieveeeee ♡♡♡♡ Ir tie dalykėliai iš 'tiger' kokie mieli!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Realiai tai galiuosi, kad pasiėmiau tik šia, ech. Taip, tikrai jie mieli ♥

      Panaikinti

Rašyti komentarą