TAG: 10 FAKTŲ APIE MANE

Už šį tag'ą dėkoju Įdomiai Mergaitei. Ačiū!
Pasistengsiu parašyti kažką įdomesnio, ne vien kada gimiau ir koks mano vardas. Šituos jau žinot.


  1. Esu alergiška žiedadulkėms. Tačiau ne visoms. Jei namuose būna tulpių arba, neduok Die, kokių lelijų ar ievų, tai šakės man. Tačiau galiu ramiausiai gyventi su ramunėmis, nes šios man nesukelia jokio poveikio. Tačiau yra buve ir vieni metai, kai alergija man visiškai nepasireiškė. 
  2. Kolekcionuoju knygų skirtukus. Turiu jau virš šimto trisdešimties. Kai kurie pirkti parodose, dovanoti, pasidaryti pačios, parsivežti iš kitų šalių ar šiaip aplankytų vietų. Bet mieliausi yra tie, kuriuos padaro specialiai man. Šitie užima ypatingą vietą.
  3. Seniau turėjau YouTube kanalą. Dabar jau viskas yra ištrinta. Žodžiu, nerasit. Tuomet klaida dariau tame, kad pradėjau anglų kalba, o mano kalbėjimas buvo gan tragiškas. Galbūt bandysiu dar kada. Tik žinoma, daug vėliau ir kai turėsiu padoria kamerą.. Ir lietuviškai. 
  4. Nemėgstu daugumos amerikietiškų saldainių. Tame tarpe yra reese's, hershey's, cookie dough bites ir dar kiti. Man jie tiesiog per daug saldūs. Nesuprantu, kaip visi dėl jų eina iš proto. 
  5. Retai verkiu per laidotuves. Daugiau nėra ką ir bepridurti. Iš tiesų, verkiau tik viena karta.
  6. Esu visiškai prieš visus tikrus kailius ir odas. Visų pirma, jie šlykštūs ir bent jau man negražūs. Turi būti labai tuščias žmogus, jei noriai dediesi negyvą kūną ant savęs. Antra, gaila gyvūnų. Manau, kad niekas nėra toks vertas, jog galėtų dėl savo mados ar velniai žino ko, nužudyti gyvūną ir jį užsidėti. aš už lygias teises. Visiems ir viskam.
  7. Taip pat esu prieš testavimus su gyvūnais. Čia irgi wtf momentas. Kaip galima ant savo veido tepti tai, kas buvo testuojama ir kankino gyvūnėlį? Ne, ačiū. Ypač kai dabar jau yra ir vegan produkcijos arba bent tokios, kuri netestuoja su mažais mielais padarėliais. Plačiau apie visą testavimą ir baisybes bus kitas įrašas. 
  8. Nemėgstu filmų su laiminga pabaiga. Rimtai. Gerais vadinu tik tuos, kurie sudaužo mano šidutę arba nesveikai išgąsdina. Kiti eina į blah kategorija. 
  9. Be galo mėgstu audras ir lietų. Net gan dažnai tokiu metu būnu kur nors parke ir man visiškai dzin, kad susirgsiu.
  10. Domiuosi visokiais paranormaliais reiškiniais. Antgamtiškų reiškinių paieškos man tarsi vanduo. Pati esu ne viena ir ne du kartus išsikvietusi dvasias. Fun.

Tai gi, viskas. Tikiuosi sužinojot kažką naujo. 
Parašyk bent vieną faktą apie save.

Komentarai

  1. 1. Esu labai permaininga. Viena minutė linksma , kita liūdna.
    2. Knygos - mano gyvenimas.
    3. Anksčiau nirėjau būti ragana.
    4. Mokausi prancūzų kalbos...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėl prancūzų kalbos labai pavydžiu, visad norėjau ją išmokti. Deja, mūsų mokykloje jos nebuvo galima pasirinkti. O apie raganavimą aš taip pat svajojau. Ir gal net šiek tiek dabar tebesvajoju. :D

      Panaikinti
    2. Prancūzų kalbą mokinuosi per programėles... O ragana... Ach.

      Panaikinti

Rašyti komentarą