MADINGI DALYKAI, KURIŲ NESUPRANTU

Čia ne tiek mados, kiek durnumo.
1. Krūtų kontūravimas.
Laba diena, jūs rimtai? Nejau merginos iš tikrųjų turi laiko užsiimti visiška nesąmone? Ir nejau jos tikrai tokios tuščios, kad vienintelis dalykas kuriuo jos sugeba patraukti vaikinų dėmesį tai tiesioginis papų nusipiešimas? Tai kvaila. Niekada nesupratau KODĖL taip reikia daryti. Gal kas nori paaiškinti? Aš tam per kvaila matyt. (jei norit patraukti vaikino dėmesį tai, vajė, jau geriau pasistenkite būti įdomios o ne nupieštos plastikinės barbės.) O dar juokingiau tai būtų tai, kad nuėjus į vakarėlį ir apsikabinus kokį vaikinuką, kuris dėvi baltą maikę, (tiesiog pasisveikinant) jūsų gražūs antspaudai liktų ant jo marškinėlių. 


2. Pūkų nagučiai.
Čia aš atsakau, juos darosi tos, kurios daug keliauja ir nenori su savimi vežiotis makiažo šepetėlių. Daugiau paaiškinimų šitam neturiu. Dieve, aš dar klykt pradėčiau naktį pajutus juos prie savęs. (aš jau ir taip ko ne klykt pradėjau, kai pamiršau, kad ant mano nagų šviečiantis lakas)

3. Pažastų plaukelių dažymas.
Prieš kelis metus buvo, o ir dabar gan dažnai pastebiu, kad tai labai populiaru. Bet koks tikslas? Aišku, prie šio norisi kabinėtis mažiausiai, nes džiaugiuosi žmonėmis, kurie nemato būtinybės visuomet nusiskusti visus plaukelius. Šaunuoliai! Bet, dažyti? Man tai tiesiog keista ir nelabai suprantama.
4. Kylie Jenner lūpytės ir nupiešti antakiai.
Kam? Paaiškinkit. Kam, po galais, išsipešioti visus antakius ir tuomet juos nusipešti? Vienoda forma ne visoms tinka, patikėkit. Aš atrodau baisiai su ja. Bet jeigu tik paryškinu plaukelius, antakiai atrodo derantys veide, o ne atskira detalė. Taip pat lūpos. O Dieve, ar jos bent įsivaizduoja kaip žalojasi? Tuo labiau, kad tai tikrai nėra gražu.

O kokio „madingo“ dalyko nesupranti Tu?

Komentarai

  1. Nesuprantu irgi visko, tik aš pati lūpas tikrai norėčiau šiek tiek prisipūst, kaip sakoma... nes nu gerai, kad medicina tiek pažengus ir gali savo trūkumus pakeist privalumais. aišku, nenoriu operacijos, nes po to amžiui bėgant randasi pakitimų. norėčiau hialurono injekcijos, kuri po pusmečio ištirpsta, išsisklaido ir neturi poveikio organizmui ar tolismesnei lūpų išvaizdai. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Taip tai tikrai nesuprantami dalykai :) Bet va kaip Dovilė nori pasidaryti tai yra normalu, nes ji tai daro proto ribose :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Viskas kas proto ribose yra gražu :) tačiau dauguma jau taip persistengia, kad net klaiku ir juokinga

      Panaikinti
  3. "Krūtinės kontūravimas" ar kaip šį procesą pavadinti yra daromas-piešiamas,kai užsidedi proginę suknelę su iškirpte ar kažkokiu atviresniu priekiu,kad paryškintų ar paslėptų trūkumus ir nuotraukose atrodytų geriau..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš puikia suprantu kam tai buvo "išrasta", bet dauguma merginų su šiuo dalyku persistengia :D

      Panaikinti
  4. Mano nuomone, prie kai kurių dalykų (pažastų plaukų dažymas:D ) mes nesame pripratę, todėl jie atrodo keisti ir juokingi. Turbūt prieš kažkiek metų dažyti galvos plaukus irgi atrodė nenormalu. O tokios mados, kaip krūtinės kontūravimas ar piešti antakiai, atsirado tiesiog iš lėkštumo, kvailumo ir tuštybės, man asmeniškai jos nėra labai priimtinos:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Būtent, tai tiesiog labai lėkšta :) Manau spalvoti plaukeliai po kelerių metų niekam nebeatrodys keisti :D

      Panaikinti
  5. aš kažkur mačiau, kaip vaikinas nusipiešė/pasikontūravo sau pilvo presą :D juokiausi geras dešimt minučių, tada pasidarė gaila,kad vaikinukas toks tuščias. na,ką jau dabar. o įrašas geras, kitoks, man patiko!:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. labai ačiū! aš ir mačiau kaip kažkoks vaikinukas nusipiešė sau presą :D buvo ir juokinga, ir gaila...

      Panaikinti
  6. Dabar galima pamatyt ne tik krūtinės kontūravimo, bet ir preso, kojų, rankų ir net užpakalio (o, taip!) kontūravimo video. Įdomu, aišku. Nemanau, kad tai blogas dalykas jei nori parodyt kaip tai daroma (tarkim : filmuoji youtube video ar rašai blogą!) ar jei darai profesionalias fotosesijas produktų reklamai (pvz. kokia nors apatinio trikotažo reklama, kur reikia kad tavo užpakalis atrodytų gerai). Bet jei darai tai kasdien ir be to negali išeit į miestą : you've got some problems

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš apie tai ir kalbu :D Viena yra ryškinimas savęs fotosesijoms, o kita kai jau tampa kasdienybe :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą