BIRŽELIS | 2016


Birželis praėjo kaip niekad greitai. Ypač tos kelios likusios dienos su klasės draugais, manau tai atsiminsime ilgam.

Mokyklos užbaigimas

Kaip ir minėjau, mokyklą užbaigėme labai fainai. Keli klasiokai priešpaskutinę dieną sugalvojome neiti į mokyklą ir tiesiog būti drauge, atsisveikinti vieni su kitais. Nulėkėm į vadinamąsias Pilaites ir ten taip gerai praleidom laiką! Išsikalbėjom, prisijuokėm iki skausmo. Užsikūrėme laužą, pavalgėme. Žodžiu, su visais rūbais taškėmės Nemuno vandenyje. Kaip ir sakiau, šie metai buvo užbaigti tikrai įsimintinai.

Sportas

Su Kamile (jos blogas čia) sugalvojom sportuot. Būti viena kitai tokia kaip ir motyvacija. Tai vat. Rytais kėliausi 5:40 maždaug ir bėgu 2,5 km. Vėliau važiuojam su dviračiais, buvo atstumai ir 30 kilometrų ir 20. Ir taip va būdavo kiekvieną dieną. tada išlėkiau į stovyklą, o dabar vėl žadam grįžti prie šio ritmo. Jei jau gerų formų neturėsiu vasarai, tai bent jau rudeniui ir kitiems metams bus :3 Aišku, nuvažiavusios dar ir pasifotkindavom. Kaip čia dabar be prisiminimų??

To-Do-List

1) Nemiegoti 24h. Done! Buvo draugės gimtadienis ir pagalvojom, ai, kiek čia liko iki ryto, davai niemeigam. tai ir nemiegojom. be miego išbuvau 29 valandas. proud of myself.
2) Nusidažyti plaukus. Kaip ir yra, kaip ir ne. Čia iš kur pažiūrėsi. Nusibalinau, dabar su tomis putomis spalvotomis toliau žaisiu. O šiaip buvo tokia melsva. Kas mane seka Instagram, tai jau matėte be abejo. O šiaip mano insta čia














Susirašinėjimo draugai

Vėlgi, per Instagram susiradau labai šaunių susirašinėjimo draugų. Jau gavau 3 laiškus, pati išsiunčiau (ne atsakymus, o kur pirma rašiau) 4. Dabar laukiu berods dar 3. Žodžiu, man tai kažkas tokio, galiu praleisti visą dieną, visą naktį juos skaitydama, piešdama, rašydama... Iš dabar jau 11 žmogeliukų tik 1 lietuvaitė. Taip, žinau, kad 11 yra daug. Tačiau kai laiškas keliauja į Kiniją ir atgal, tai tikrai turi laiko parašyti ir kitiems. 

Kažko labai trumpai. Bet esmė yra.
O kaip praėjo Tavo birželis?

Komentarai

  1. Nuostabu. Džiaugiuosi dėl laiškų. Pati turiu virš 15 susirašinėjimo draugių ir tai nuostabi patirtis. Atplėšiant laišką, jį skaitant,rašant, išliejant jausmus.. Aahhh, ne visi supras.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Koks fainas tavo birželis :D O kaip baltai pavydžiu dėl susirašinėjimų draugų :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Oho, tikrai smagus birželis :o O aš nieko ypatingo nenuveikiau. Parskridau iš Gruzijos, apturėjau kelis koncertus mieste, tada poros dienų stovykla su gruzinais. Ai dar vienoj šventėj vaikus prižiūrėjau. Viskas. Nieko ypatingo :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nieko ypatingo, tik iš Gruzijos grįžau :D Tikrai nieko čia ypatingo :D

      Panaikinti
    2. Gruzija tai ypatinga. Bet atsisveikinimas liūdnas, o pati kelionė namo gana užknisantis dalykas. Autobusu iki oro uosto, pora h oro uoste,3h skrydis, vėl reikalai oro uoste, tada dar 3h kelio autobusu namo...

      Panaikinti
  4. P.S. jei ne paslaptis, kur randi susirašinėjimo draugų iš užsienio?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Per instagram parašai tuos hastagus kaip penpalswanted lookinforpenpals penpals snailmail ir tada atsiranda ar pati parašai tų hashtagų savininkams :) tikiuosi padėjau :)

      Panaikinti
  5. Aš visdar didžiuojuos tavo valia sportuoti (pavydėtina, gal kada ir aš taip sugebėsiu). Taip ir toliau! :)*

    AtsakytiPanaikinti
  6. Manau, kad tikrai smagiai praleidai birželį :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą