KAS MANO KUPRINĖJE/KELIONIŲ BŪTINIAUSI

Man atrodo, kad tai, kas yra mano kelionių būtiniausi visą laiką guli mano kuprinėje. Ir taip, aš tas žmogus kuriam yra patogiau lėkti su kuprine nei ieškoti tašės. Jei rimtai, tai net nepamenu kur pastarąją padėjau.
1. Purškalas nuo uodų, erkių ir visų kitų gyvių kurie neleidžia gyventi. Labai reikalingas daiktas. Nesvarbu kur, kaip ir su kuo būsite, bet jums šito dalykėlio labai jau reikės, patikėkit.
2. Piniginė. Labai reikalingas daiktas, daugiau komentarų apie ją manau nereikia. Šita iš Maximos, dar litais pirkta, už 10 berods. Jo, į jas aš daug neinvestuoju.
3. Ausinės. Kadangi aš klausau daug ir visokios muzikos, tai tai yra tiesiog būtina. Šitos kad ir pigios, bet garsų nepraleidžia. O tai didžiulis pliusas.
4. Akiniai ir jų dėklas. Dabar jau taip prie jų įpratau, kad be akinių tiesiog per daug šviesos.
5. Užrašų knygutė. „keep calm and take notes“. Niekad nežinosi kur ir kada man kils minčių kurias norėsiu užsirašyti.
6. Kosmetinė iš Catrice. Joje yra visko, nors ji ir be galo maža. Carmex, Labello, dar kokie 3 lūpų balzamai, mėginėliai, dalykai, kurių merginos nenori taip įmesti į vidų. Žodžiu, labai maža bet be galo talpi. Tiesiog tai ko reikia.
7. Tušinukas. Jei jau yra užrašų knygutė, kaip galima neturėti tušinio?
8. Tuo metu skaitoma knygą. Jei tik jos neįsidedu galiu iš karto save prakeikti, kam aš tokia kvaila.
9. Dienotvarkė. Nesu be galo punktualus žmogus, tačiau visuomet smagu žinoti, ką reikėtų šiandien padaryti. Man patinka ją pildyti, bet ne vykdyti.
10. Vandens buteliukas su Hello Kitty atvaizdu. Ir taip, man visiškai dzin, kad jis vaikiškas. Išsitraukiu jį bet kur kai užeina troškulys. Ir taip, man jis be galo gražus ir mielas.
11. Veidrodėlis/šukos. Be galo geras dalykas, aplodismentai išradėjui. Vėl gi, jei tik neįsimetu, pradedu save keikti dėl žioplumo.
12. Nosinėlės. Ak, ir kam jų nereikia?
Tiesiog paėmusi savo kuprinę, kurioje visi šie daiktai, galiu laisvai išeiti ar išvažiuoti keletui dienų. Ir taip, aš nesinešioju kosmetikos su savimi. Tik lūpų balzamus ir lūpų dažų mėginėlius. Man tikrai keista kai merginos rankinėje gyvena pilno dydžio pudra, akių šešėlių paletė ir visas kitas arsenalas. Rimtai, kam?
O koks tavo būtiniausias dalykas kelionėje ar tiesiog kuprinėje/rankinėje?

Komentarai

  1. Visuomet, o visuomet savo kuprinėje turiu skaitomą knygą, užrašinę ir piniginę. :D Neįmanoma be jų niekur išeit. :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Turėt knygą yra labai gerai :D kartais tai šakės kiek laiko reikia ko nors laukt (dažniausiai autobuso arba dar nežinia ko) ir tada taip džiaugiesi, kad ją turi :3

      Panaikinti
    2. Būtent! Net ir nelaukiant, o būnant nuobodžių žmonių kompanijoj, su mielu noru išsitraukiu skaityt knygą. :D

      Panaikinti
  2. niekur neinu be kūrybos sąsiuvinio, tušinuko, knygos, telefono ir ausinukų. na, dar kartais ir piniginės. simple as hell.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kūrybos sąsiuvinį ir aš kartais įsimetu, bet dažniausiai juo tampa tiesiog užrašinė :D

      Panaikinti
  3. Knygą (gali prireikti ko nors laukti), telefoną (nevien tam, kad susisiekčiau, bet dar ir tam, kad į jame esančią užrašinę užsirašyčiau kilusias mintis), piniginę (maža ką, gal kils noras ką nors nusipirkti) ir ausinukes, jeigu galvoj pradėtų skambėti kokia nors mano mėgstama melodija, kurią tuoj pat užsinorėčiau pasiklausyti.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ai jo, dar vazeliną, nes bet kada gali pradėti džiūti lūpos (tfu tfu tfu xD)

      Panaikinti
    2. Aha, džiūstančios lūpos tai iš ties didelė problema :D

      Panaikinti
  4. aš taip pat dievinu kuprines,rankinės mano spintoje nėra:D na,aš su savimi nešiojuosi svarbiausius daiktus,tai piniginę,akinius nuo saulės,dėžutę su nosinaitėmis ir šiaip visais girly stuff,kad netyčia užbėgus "draugėms" netektų bėgti namo ar kažką:D,taip pat vaistų,vandens buteliuką,kartais įsimetu skaitomą knygą,jei ji nėra sunki,nes nemėgstu nešiotis su savimi labai didelio kiekio sunkių daiktų. ai,kas dar,visur ir visada nešiojuosi mamos padovanotą talismaną,jis lyg mano angelas sargas. tai tiek :) šiaip į tavo sąrašą įrašyčiau ir rankų želė,kurios pati vis nenusiperku,manau puikus,tikrai praverčiantis daiktas. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Maniškė rankų želė neseniai pasibaigė, vis neprisiruošiu kitos nusipirkt :D

      Panaikinti
  5. Ooo, kuprinės ♡ man reiktų rankinės, bet nu, nepatogu.
    O aš nešiojuos - kosmetinę, ausinukus, oiniginę ir kartais knygą. Always

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Yay! Vis daugia merginų mėgstančių kuprines :D Jop, rankinės nepatogu. Aš jas visad palieku kur nors, tai slyst pradeda ar dar kas nors. Per daug tingi aš šitam.

      Panaikinti
    2. Kuprinės tiesiog daug paprastesnis ir patogesnis variantas. :D

      Panaikinti
  6. O mano būtiniausias dalykas yra ausinės su telefonu (arba MP3) ! :D Be muzikos negaliu gyventi :D

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą