DIY: IDĖJOS GIMTADIENIUI

Aš įsitikinusi, kad esu ne viena, kuriai amžinai stinga idėjų ką sugalvoti kitų žmonių gimtadieniams. Šį kartą dalinuosi keletu idėjų kurias esu išbandžiusi pati.
Tarp kitko, nuotraukos ne mano. Jei klausiat.
1. „Atidaryk kai...“ laiškai
Šituos pati labai mėgstu. Neesmė, kad pati tokių negavus, tačiau manau, kad jie šaunūs. Viskas ko jums reikės tai vokai, tušinukas ir fantazija. Dar popierius ant kurio žadate rašyti laiškelį. Nežinai apie ką rašyti? Arba apskritai, kokiomis temomis? Štai keletas „atidaryk kai...“ minčių: jausiesi blogai, būsi liūdna, reikės komplimento, bus nuobodu. Tokių laiškelių galima prigalvoti be gales, tik reikia turėti fantazijos ir visą ją sudėti į juos. Nesunku ir be galo malonu.
2. Pirmoji vardo raidė su nuotraukomis.
Manau, kad tai  yra nuostabi dovana! Įsivaizduok, kaip nuostabu būtų tokia ne tik gauti, bet ir dovanoti! Viskas ko reikia tai jūsų kartu nuotraukos, žirklės ir storas kartonas. Gražiai parašyk didelę raidę ir ją iškirpk. Tuomet klijuok nuotraukas, rašyk, priberk blizgučių ir visko kas, tavo manymu, čia tinka. Tuomet paimk dovanų popieriaus ir įpakuok. Be galo maloni dovana. Bus ir atsiminimas, kurį žmogus tikrai brangins ir graži dekoracija kuri galės papuošti jos/jo kambarį.Universali dovanu ir tiems, su kuriais bendraujate mažai, ir tiems su kuriais praleidžiate kiekvieną minutę.
3. „Dalykai, dėl kurių Tave myliu“
Užrašas gali būti ir kitoks, esme supratot. Darydami tokią knygelę pasistenkit atsiminti ne tik pavienius dalykus kaip šypsena ar plaukų spalva. Pasistenkit parašyti konkrečius prisiminimus, parodykit kokie jie jums brangūs. Patikėkit manim, sudrebinsit žmogaus širdį. Dar nemačiau nė vieno, kuriam tokia knygutė nepatiktų. Rimtai.
4. Užrašas su saldainiais.
Įsivaizduokit, kaip smagu tokį daryti. Iš pradžių rekomenduoju pasidaryti eskizą tiesiog ant lapo su saldainių pavadinimais, o tuomet juos nupirkti ir gražiai perrašyti ir priklijuoti saldainius. Žinoma, darbo bus, nes visgi reikės sugalvoti ir sakinius su kuriais saldainių pavadinimai derinsis ir dar juos surasti. Bet verta, jei tik norit nustebinti, žinoma.

Ir aš dar turiu klausimą. Čia man vienai per Instagram nerodo kai kurių nuotraukų? Neseniai įkėliau 3, ir būtent jų nerodo. Suprasčiau jei ateitų pranešimas, kad jos netinkamos. Bet dabar rodo kas jas pa'like'ina ir visa kita, bet jų pačių ne. Gal yra suprantančių kas čia darosi?

Komentarai

  1. savo geriausiai draugei dariau "atidaryk, kai.." laiškus. padariau gal 20, įdėjau saldainių, arbatos, lūpų dažus, raštelius, papuošalus, žodžiu - visko. ir taip pat dariau 69 priežastys dėl kurių tave myliu. tiesiog paprastoje gėlėtoje užrašų knygelėje. draugei labai patiko, dar ik idabar atsimena. :)

    dėl ig, tai nežinau kame esmė, gal kvailioja programėlė, o gal telefonas. atsijunk nuo ig, perkrauk telefoną, vėl prisijung prie ig ir viskas bus gerai. jei ne - čia problema iš aukščiau, t.y. iš pačios programėlės. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš tai šeštadienį eisiu į gimtadienį, rašau laiškučius.

      Bandysiu taip padaryt, jei kas rašysiu į sistemą kame reikalas :D

      Panaikinti
  2. Iš tavo paminėtų idėjų esu dariusi beveik viską, išskyrus pirmają vardo raidę su nuotraukomis. Ir kuo tuoliau, tuo sunkiau nustebinti artimuosius orginaliomis dovanomis :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Vat būtent! Idėjos senka tai negaliu :D

      Panaikinti
    2. Turiu puse dėdės google's išieškoti, kad rasčiau kažką normalaus ir nematyto. Bijau, kad greitai visai bus išsunktos idėjos :D o banalių dovanų nesinori :D

      Panaikinti
  3. Esu tikra, jog Tavo patarimai tikrai pravers, nes mano originalumo krepšelis su kiekvienais metais senka. Ačiū.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Visi nuostabus, visus noreciau gauti :D
    Praeitais metais draugei su kaledomis buvau padarius beveik 40 open when laiskeliu, tikrai labai privargau kol suigalvojau :D bet jo , pasitelkiau minciu lietu ir tikrai pavyko padaryti nuotaikingu voku :D draugei patiko, dar iki dabar kelis tuyri neatidarytus, tad gerai kad tokia ilgalaike dovana :) dar kazkur turejau juos uzsirasiusi, bet nesu tikra ar pavyktu rasti kur :'/

    AtsakytiPanaikinti
  5. Esu dariusi šimtą priežasčių kodėl tave myliu. Idėjos labai fainos.Patiko

    AtsakytiPanaikinti
  6. Dariau 100 priežasčių kodėl "myliu". Pamenu kiek laiko rašiau... internetiniam draugui kažkiek mėnesių pažinties proga ;D heh, tada tai atrodė taip rimta, o dabar juokas ima.

    O šiaip visos idėjos man labai žinomos ;/ bet tą su "open when.." laiškučiais išbandysiu. Tikrai.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Guess what! Pradėjau daryti 16 priežasčių, (nes draugei sukanka 16 metų) dėl kurių Tu geriausia. Tikrai gan nebloga ir miela dovanėlė atrodo tarp šūsnio gėlių ir kitų smulkmenėlių. c:

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą