3 DIDŽIAUSI MANO GYVENIME SKAITYTI PLOT TWIST'AI

Šiandien Jums, mano mielieji, pristatysiu keletą knygų, kurias perskaičius mintyse sukirbėjo sakinys, kad tai yra vienas didžiausių mano gyvenime skaitytų plot twist'ų. Taigi, ponai ir ponios, pristatau Jums šias gražuoles.
1. Veronica Roth „Lojalioji“. Turbūt net nereikia jos ilgai pristatinėti. Dauguma jau matė filmus, bla bla bla. Tačiau tie, kas skaitė knygą... Aš labai, labai stengiuosi neišduoti Jums pabaigos, po kurios turbūt viso pasaulio skaitytojai liko sukrėsti. Tiesą pasakius, kažko panašaus buvo galima tikėtis žinant Tričės charakterį. Bet vis tiek. Knygą padėjus į šalį manau ne vienas žmogus žiūrėjo į sieną, o jo veidu ritosi ašaros. Baigiu, nes beveik išsidaviau. *atsiprašomai nusišypso*
2. Kiera Cass „Vienintelė“. Esu jau tikra, kad šios knygų serijos pavadinimą girdite ne be pirmąjį kartą mano tinklaraštyje. Ir tikriausiai nepaskutinį, heh. Knygoje taip pat yra visuomenės, luomai, nuo prasčiausio iki kilmingųjų. Čia princas iš savo šalies renkasi sau žmoną. Tai čia iš kiekvieno luomo atrenkamos merginos ir jos varžosi dėl princo Maksono širdies. Kaip pavadinimas išduoda, jis privalo pasirinkti pagrindinę knygos veikėja, Amerika. Bet tuomet iš tiesaus kelio mes staigiai pakrysptame į kairę, kur jis jos nekenčia, tuomet dar staigesnis posūkis dešinėn, kur vyksta susišaudymas ir miršta daugybė mano mylimų veikėjų, ir galiausia kelias šauna tiesiai ir taip staiga į dangų, ir vėl viskas gerai. Žodžiu, skaitydama šią knygą jaučiausi kaip ant kokių amerikietiškų kalnelių, bet tų labai mandrų, kur galva svaigsta.
3. Zoe Sugg „Interneto mergaitė“. Šią knygą jau ankščiau esu minėjusi savo tinklaraštyje (aprašymą rasi čia). Šios knygos kelias savo vingiuotumu mažai kuo skiriasi nuo aukščiau aprašytos knygos. Iš pradžių mes einame tiesiu mokinės keliu, vėliau nedidelis posūkis kai mergina apsikvailina prieš visą mokyklą, tuomet kiek jau didesnis posūkis į kelionę, tuomet turime vėl pasukti į atgalinį kelia namo, na o tuomet... Be galo, be krašto staigus posūkis į neapykantą, ir galiausia, dar staigesnis, mūsų laukia posūkis į laimę. Skaitydama šią knygą jaučiausi lyg sėdėčiau ant kokių nors bukų adatų. Buvo gan įtempta, ypač pabaigoje, tačiau kažkodėl gan lengvai nuspėjama.
4. Čia premium. Pristatau Jums savo gyvenimą. Dabar sėdžiu ir galvoju, kad nežinau ar kieno nors gyvenimas yra didesnis plot twist'as nei mano. Rimtai.
O dabar, visi marš ruošt pamokų (čia su manim kartu)!
Ir šiaip, gero ateinančio penktadienio, linkiu, Jums, kaip ir sau, rytoj nesusigadinti pažymių, nes man taip ir bus jei tuojau pat neisiu mokytis. Ne viskas, jau grynai aš kažkur lankose klajoju.
Čiau! ♥

Komentarai

  1. Pirmą ir trečią skaičiau, antrą labai noriu perskaityt. Labai. Dar labiau motyvavai tą padaryti.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai man Kieros Cass knygų serija „Atranka“ patiko!

      Panaikinti

Rašyti komentarą