BOOK TAG

Sveikučiai!
Šiandien ryte turėjau visai kitą mintį mano penktadieniniams nusikalbėjimams, bet kol nuėjau į mokyklą, grįžau namo, prisėdau prie kompiuterio ir atsiverčiau naršyklės langą, spėjau pamiršti. Mintis buvo gera, net labai. Tad jei tik prisiminsiu, būtinai parašysiu. Na o dabar, man šovė kita mintis: padaryti BOOK TAG! Tag'ai labai populiarūs tarp youtuber'ių ir kitų blogger'ių, tad nusprendžiau padaryti vieną ir aš.
1. Ar tau pasidaro bloga kai skaitai mašinoje?
Įvairiai. Jei tai autobusas, tuomet taip. Bet jei kur nors riedu su šeima galiu skaityti kiek noriu ir nieko.
2. Kurio autoriaus rašymo stilius tau yra pats unikaliausias ir kodėl?
Laaabai sunku išsirinkti. Bet tikriausiai renkuosi Melvin Burgess. Skaičiau jau 6 šio autoriaus knygas ir nė viena neapvylė. Šis autorius puikiai sugeba atspindėti paauglius, ir tai, kas jiems aktualu, pvz., narkotikai, seksas, pykčiai su tėvais ir kitos problemos kurios dabar mums atrodo neišsprendžiamos.
3. „Haris Poteris“ ar „Saulėlydis“ serijos knygos? 
Haris Poteris ir tik Haris Poteris! Myliu šiuos filmus, dievinu knygas, autorė vis dar įkvepia man jėgų judėti pirmyn ir tikėti savo svajonėmis.
4. Ploniausia turima knyga.
Hmmm.. Turbūt tai būtų Kalis „Cikados“.
5. Storiausia turima knyga.
Aprilynne Pike „Sparnai“
6. Mėgstamiausias detektyvas.
Salla Simukka „Raudona kaip kraujas“. Tai pirmoji trilogijos knyga, detektyvas paaugliams, kaip sakė pati Salla. Be galo gera, laukiu kuomet į rankas paimsiu paskutinę knygą.
7. Kiek tau buvo metų kai pradėjai skaityti?
Skaityti pradėjau pirmoje klasėje, tačiau skaityti savo noru kai suėjo aštuoneri.
8. Knyga, kuri norėtum, kad virstų filmu?
Čia jau jų daug. 1. John Green „Aliaskos beieškant“; 2. Ava Dellara „Meilės laiškai mirusiesiems“; 3. Tim Bowler „Upės sūnus“; 4. Kiera Cass „Atranka“, „Elitas“, „Vienintelė“.
9. Ar tu taip pat rašai kaip ir skaitai? Ar įsivaizduoji save kaip rašytoja?
Pirma tai taip, aš rašau. Ne tik savo žurnalą bet ir į visokius sąsiuvinius visokias istorijas, kurios, labai tikiuosi, vieną dieną išvys leidyklą. Ir taip, aš norėčiau būti rašytoja, ir kartais save tokia įsivaizduoju, bet dar bus matyt.
10. Fėjos ar undinės? Kodėl?
Vienareikšmiškai: undinės!!! O čia taip todėl, kad pati esu undinė.*kikena*
11. Dvasios ar vilkolakiai? Kodėl?
Dvasios. Vilkolakiai man visuomet būdavo per daug keisti, visur kur jie pasirodydavo, iš karto nepatikdavo. Nors vilkus, šiaip, mėgstu.
12. Meilės trikampiai ar uždrausta meilė?
Uždrausta meilė! Visuomet daug smagiau skaityti apie tai, kaip dvi sielos ieško išeičių, kad būtų kartu.
13. Smagus nutikimas vaikystėje, į kurį būtų įsipainiojusi knyga?
Na, nežinau kiek jis smagus. Ir tai nutikimas labiau su pasaka, o ne su knyga, bet užskaitysim. Vaikystėje mane žavėjo trys princesės: Jasmina (Aladinas), mažoji undinėle ir snieguolė. Kartais, kai maža maudydavausi vonioje, įsivaizduodavau, kad esu undinėle ir pradėdavau nardyti, būti kuo ilgiau po vandeniu. Vieną kartą, kai su šeima nuvažiavome į karjerą, aš nusprendžiau tapti tikra undinėle. Buvo taip: panėriau ir leidau sau grimzti į dugną, įsivaizduodama, kad tuoj priplauks žuvys ir pradės su manimi kalbėtis. Deja, podė ištraukė. Hmm... O dabar galėčiau būti undinėle dugne su visais mielais padarai. Po to karto niekas manęs neleido prie jokių vandens telkinių mažiausiai metus.
14. Kas turėtų toliau padaryti šį tag'ą?
O šį tag'ą kviečiu daryti  visus! Būtų be galo smagu išvysti daugiau žmonių, kalbančių apie tai, kas jiems patinka. Tad, jei  nori, drąsiai imk ir daryk! Būsiu be galo laiminga! :)

Komentarai

  1. Pavydžii dėl galėjimo skaityti automobilyje. Mane pykina vien važiuojant jame, ypač jei kelias bent šiek tiek nelygus... jautrus vaikas :-D

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą