BALANDŽIO TBR | 2018

Praėjo keletas balandžio dienų, o pas mane jau pilnai sudaryti planai ką veiksiu ir ką skaitysiu. Pastaraisiais skubu dalintis ir su Jumis, jei kažką iš mano minėtų knygų būsite skaitę, pasidalinkite nuomone komentaruose :)

·Donaldas Kajokas „Poezija, o gal ne ji“. Kajoko kūrybą atradau mūsų miestelio bibliotekininkės dėka. Anksčiau esu sakiusi, kad man, asmeniškai, nėra nieko geriau už Mačernį, tai dabar tenka taisytis ir sakyti: už Mačernį ir Kajoką. Visų kūrinių dar nesu perskaičiusi, bet iš tiek, kiek esu, drąsiai teigiu - patinka!
·Jo Nesbo „Vidurnakčio saulė“. Tai - jo kitos knygos, „Kraujas ant sniego“, tęsinys. Iš tiesų, tik užėjusi į biblioteką pamačiau, kad yra ir antroji knyga! Na, pabandysim. Pirmoji paliko tokį neišbaigtą įspūdį, nesinorėjo vertinti rašytojo iš vienos knygos. Taigi, tęsiu pažintį.
·Sussane Mische „Undinių medžioklė“. Visiškai atvirai - knygą paėmiau vien dėl pavadinimo. Gerų draugų ir šeimos esu pravardžiuojama undinėle, todėl skaityti ar turėti atributiką su jomis man yra tarsi šventas reikalas. Neitin gilinausi į pačią istoriją - tiesiog pagriebiau. Susipažinsiu skaitydama.
·Amy Ewings „Juodasis raktas“. Paskutinioji Vienišojo Miesto knyga. Na pagaliau aš ją užtikau ir prigriebiau. Iš tiesų tai baiminausi, kad nebūtų dar viena trilogija, kurios nesugebu užbaigti kokius penkerius metus... Aišku, gera dalis ta, kad šią trilogiją užbaigsiu per, maždaug, metus.
·Koji Suzuko „Tamsus vanduo“. Nesu skaičiusi nei „Skambutis“, nei Stiven King knygų. Kadangi iš dalies mane traukia vanduo, vėlgi, knygą pasiėmiau dėl pavadinimo. Paskaičiusi anotaciją pagalvojau, kad taip, tai būtų kažkas man. Jau pradėjau skaityti, po kol kas patinka.

Taigi, kokie Jūsų šio mėnesio skaitiniai? :))

Komentarai

  1. Esi skaičiusi Jo Nesbo "Sūnus" ? Ir dievaži, mergyt, kiek tu tų kaktusų turi? :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ne, „Sūnus“ skaityti dar neteko :D nedaug, tik 5 ♥

      Panaikinti
  2. Sudominai su D. Kojoko poezija.. Iš tikrųjų, niekada neskaičiau apskritai jokios poezijos, tad labai įdomu būtų pagriebti kažką į rankas! :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą