KNYGŲ MUGĖS WISHLIST | 2018

Knygų mugė jau visai greitai, tad turbūt būtų pats laikas ir susižiūrėti knygas, kurių labai labai noriu šiais metais.

· Beata Tiškevič „Vyvenimas“. Beata seku jau tikriausi keleri metai ir visuomet iš jos pasisemiu motyvacijos, kurios man taip trūksta. Tad šiai knygai suteikiu gan daug lūkesčių.
· Stephanie Garber „Karavalis“. O jau kiek booktube apkalbėta knyga... žinoma, būtinai reikia.
· John Green „Turtles all the way down“. Esu diiidelė John Green fanė, todėl gauti jo naujausią knygą - tiesiog būtinybė! Tiesa, bandysiu ieškoti anglų kalba Humanito stende, nes kažkodėl lietuviškoji versija ne taip baisiai traukia.
· George Orwell „Gyvulių ūkis“ arba „1984“. Nemanau, kad namo parsivešiu abi knygas. Tačiau bent vieną tikiuosi parsigabenti. Apie Orwell kūrybą girdėjau galima sakyti vien gerus dalykus, tad jo knygomis visai norisi papildyti lentyną.

Šiais metais taip pat knygų mugės metu sau ganėtiną iššūkį: parsivežti namo ne daugiau kaip 5 knygas. Kas sekat mane jau kuris laikas, tai žinot, kad iš knygų mugės 2016 ir 2017 grįžau su gerokai per daug knygų... ( 2016 metų įrašas ir 2017 metų įrašas ).

Jei vyksi, koks Tavo norų sąrašas? :)

Komentarai

  1. Och, kad man taip pavyktų pasižadėti parsivežti tik penkias knygas... Šiemet pirmąkart vykstu į Knygų mugę, tad net neabejoju, kad nepavyks parsivežti tik keleto knygų :)
    Įdomus ir naudingas straipsnis. Sėkmės! :)
    P.S. gerai praleisk laiką Knygų mugėje ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš ir pati nelabai tikiu, kad pavyks tik su penkiomis knygomis grįžt :D
      Gero laiko ir įspūdžių! ♥
      Ačiū ♥

      Panaikinti

Rašyti komentarą