BANANA YOSHIMOTO „EŽERAS“

„Vaidinti reikia tam, kad išgyventume. Tai, jog žmonės vaidina, dar nereiškia, kad jie nieko nejaučia.“


Ah, labai jau iš tiesų pasinešiau ant japonų literatūros. Iš tiesų, jų rašymo stilius man itin patinka ir tikiuosi, kad ateityje ši rašytojų apžvalgų bus galima matyti dar daugiau. 
Banana Yoshimoto knygoje „Ežeras“ istorija sukasi apie merginą, kuri neseniai prarado mamą ir jos gyvenimo draugą, kuris, taip pat, neseniai prarado mamą. Abu jaunuoliai stengiasi atrasti kelią vienas pas kitą ir taip gimsta naujas, jaukus ir savotiškas ryšys. Nors vaikinas nėra linkęs atvirauti, merginai jis papasakoja daugybę dalykų apie save, nusiveža pas brangiausius savo draugus ir net pakviečia kartu vykti į užsienį. Pabaigusi piešti savo paskutinįjį piešinį ant namo sienos mergina sutinka.
Nors knyga galbūt ir atrodo be pabaigos, man ji iš tiesų patiko. Dedu didelį pliusą rašymo stiliui. Visgi, knyga patiko ir manau, kad dar tikrai bandysiu paskaityti japonų literatūrą. 
3/5♥

Komentarai

  1. Iš tikrųjų, perskaičius aprašymą, tai mane sugundė ši knyga ir visai norėčiau ją perskaityti. Tad jau įsidėjau į ''krepšelį'' knygos.lt puslapyje. :)
    Ai beje, žinau, norėjai, kad būtų gražu ir priderinta, bet tas mėlynas šriftas truputį erzina akis.. :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Džiugu girdėti ♥
      Mėlyna turėjo būti tik citata, tačiau kažkaip gavosi viskas tekstas :D Ir ištaisyt niekaip nėjo, net iš naujo paėmus lapą :/

      Panaikinti

Rašyti komentarą