J. K. ROWLING „HARIS POTERIS IR AZKABANO KALINYS“

„Mūsų poelgių padariniai visada esti tokie sudėtingi, tokie daugialypiai, kad iš ties be galo sunku spėti ateitį.“

Juk jei esi knygų mylėtojas ir neskaitei Hario Poterio serijos, vargu ar gali taip vadintis. Juokauju, žinoma. Na bet pagaliau ir į rankas pasiėmiau trečiąją Hario Poterio dalį. Skaitydama ją turėjau tą vadinama skaitymo bloką, tad skaičiau ilgiau nei mėnesį ir dėl šito labai savimi nusivyliau. Kaip visada.
Pabėgus žiauriam žudikui, kuris dar ir išdavė Hario tėvus, Haris su savo draugais grįžta į Hogvartsą, burtininkų mokyklą. Leiskit man mokytis Hogvartse ir aš niekada nesiskųsiu apie mokyklą ir kaip jos nuoširdžiai nekenčiu. Hermionos mokslo metų krūvis beprotiškai perkrautas, pamokos vyksta vienu metu ir draugai vis spėlioja, kaip ji sugeba suspėti į dviejų dalykų pamokas vienu metu, nė vienos nepraleisdama. Istorijoje vėl girdime Drako Smirdžiaus vardą ir bandymus pažeminti ir net pašalinti trijulę iš mokyklos. Žinoma, visas įdomumas - susitikimas su Sirijumi Bleku ir kovų scenos. Šioje vietoje radau keletą netikslumų su filmu, bet apie tai kada nors daug vėliau. Asmeniškai man ta vieta buvo pati įspūdingiausia, ir privertė likti atsimerkusiai iki 2 valandos nakties, kuomet galėjau užversti paskutinįjį knygos puslapį.
Kaip fanė ir Hario Poterio šeimos narė galiu pasakyti, kad knygai duodu 5/5♥.

O tu ar esi Hario Poterio gerbėja/-as?

Komentarai

  1. esu labai didelė Hario Poterio gerbėja! skaičiau visas knygas ir mačiau filmus gal po 10 kartų, o trečioji dalis man patiko labiausiai:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Filmus ir aš jau moku beveik atmintinai, atėjo laikas knygoms. Šiaip gan smagu, kad filmai ir knygos yra iš ties gana arti vienas kito, nedaug kas išmetama. :)

      Panaikinti
  2. Ojee Haris Poteris yra kažkas wow. Nuo pat mažens, esu didžiulė gerbėja.
    Dabar įsivaizduokit trečiokėlę tempiančią rankose storiausią Hario Poterio knygą- taip tai buvau aš :D Kiekvienais metais privalau bent kartelį perskaityt visas knygas ir pažiūrėt filmus, nes kitaip sau vietos nerasiu :D
    Smagu, kad patiko. Lauksim ketvirtosios dalies apžvalgos!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip fainai!! Aš truputį gailiuos, kad anksčiau nepradėjau skaityt. Bet. Geriau vėliau nei niekada. :)))
      Aš taip pat laukiu kol gausiu 4 dalį. <3

      Panaikinti

Rašyti komentarą