JUSTINAS KISIELIAUSKAS „MEILĖ ETC.“

„meilės
  gravitacija
  neveikia.
  mylim -
  skriskim...“

Vos pamačius šią, lietuvių poeto, knygą Knygų mugėje, nė nesuabejojusi padaviau pardavėjai pinigus ir laiminga įsidėjau greta kitų knygų. Jau sekmadienį grįžusi namo, prieš miega, norėdama kažko mielo ir raminančio, o poezija būtent taip mane ir veikia, galvojau ką čia paskaityt... Tuomet akies mirksniu griebiau „Meilė etc.“ ir net nepajutau kaip užverčiau paskutinį puslapį. Tiesa, faktas apie mane, kad nesugebu skaityti tokių kūrinių tyliai, visada balsiai ir su išraiškomis. Tad net tėtis užėjo į kambarį klausti ar man dar ne laikas miego ir aplamai, ko čia skaitau vis garsiau ir garsiau. 
Patys eilėraščiai smulkūs, tačiau labai malonūs širdžiai ir sielai. Taip sakant, lengvučiai. Tačiau, mielosios, pripažinkim, kad ir koks būtų lengvas ir iš pažiūros paprastas eilėraštis, jei tik kas mums tokį parašytų susilydytume labiau nei lydytas sūris įkaitintoje orkaitėje.
Taigi, jei tik norite geros meilės dozės, kuri nėra įkyriai saldi ir nuo kurios trijų eilučių nepradedi vemti, labai skatinu į rankas paimti šį kūrinį. 
5/5♥

Komentarai