FILMAS: „NERVE: DRĄSOS ŽAIDIMAS“

Žinot, seniai jau bežiūrėjau gerą filmą, kuris sudomintų ir įtrauktų, o pabaiga nustebintų. „NERVE: drąsos žaidimas“ sudomino savo pavadinimu ir plakatu, tad nusprendžiau būtent jį ir įsijungti. Nepasigailėjau, o pabaiga taip sujaudino, kad net pravirkau.
Trukmė: 96 minutės
Režisierius/-ė: Henry Joost, Ariel Schulman
Pagrindinė veikėja Vee (Emma Roberts) yra nedrąsi ir iš savo komforto ribų nenorinti išlipti mergina. Tačiau jai pabosta būti savo draugės Sidnės (Emily Meade) šešėlyje ir ji nusprendžia išbandyti save itin drąsiame žaidime: nerve. Pirmoji užduotis tampa itin lengva, bučiuoti nepažįstama vaikina penkias sekundes. Tačiau kuomet esi nedrąsi ir nebendraujanti (kaip aš) tai toks iššūkis verčia gerai pagalvoti ir net norėti pasitraukti. Bet Vee ima ir pabučiuoja vaikiną, kuris rankose laiko jos mėgstamą knygą. Po keleto sekundžių tas vaikinas taip pat padaro kai ką drąsaus kavinėje ir taip jie abu sužino, kad dalyvauja žaidime. Kita užduotis skirta jiems abiems. Taip tarp Ijano (Dave Franco) ir Vee užsimega graži draugystės pradžia. Užduotys atrodo gan lengvos: nuvažiuoti į miestą, pasimatuoti itin brangius drabužius... Tačiau kuo toliau, tuo užduotys tampa rizikingesnės, o kai kuriuos verčia nepasitikėti vienas kitu. Vienas iš šių dviejų jaunuolių tampa išdaviku, įskundžia visą žaidimą, ir tampa belaisviu: privalo žaisti iki tol, kol laimės. Į finalą patekus trims asmenims (Vee, Ijanui ir Ty (Machine Gun Kelly)) visi *spoilers alert* gauna po ginklą ir tam, kad laimėtų, privalo nušauti savo priešininką. Į aikštę pakliūna Vee ir Ijanas. Nė vienam neišdrįsus paleisti šūvio pasirodo Ty ir pašauna viena iš tų dviejų. Žodžiu, žiauriai išsigandau ir ašaros byrėjo skruostais žemyn. Bet. Pabaiga vis tiek tokia nereali.
Visiems, kas abejojate ar nematėte, rekomenduoju pažiūrėti, nemanau, kad gailėsitės! ♥
O tie, kas matėte, pasidalinkite nuomone komentaruose 😉

Parekomenduokite filmų! Ačiū!

Komentarai

  1. Šitas filmas buvo nerealus! Dažniausiai man būna, kad labai ilgai renkuosi filmą ir galiausiai visai jo nepažiūriu. Bet šitas iškart patraukė akį, labai patiko. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš ilgai jį žiūrinėjau, galvojau, pagaliau nusprendžiau pažiūrėti. :D
      Smagu, kad ir tau patiko! ♥

      Panaikinti
  2. mačiau šį filmą, labaii patiko - visą laiką sėdėjau prilipusi prie ekrano!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aha, tikrai labai geras! Net nesitikėjau, kad ir man šitaip patiks. ♥

      Panaikinti
  3. Oj ir aš jį mačiau <3 ne-re-a-lus, tik tiek galiu pasakyt
    įtraukiantis, keliantis šypseną, nepabostantis... tobulas filmas tiesiog

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man taip pat kažkas nerealaus, net nežinau kokius dar žodžius panaudot jam apibūdinant. :D Labiausiai patiko, kad nėra banalus. ♥

      Panaikinti
  4. Man šiek tiek keista buvo, kad tiek visko įvyko per vieną naktį :D Reikėjo padaryti kokį savaitės laikotarpį. Bet labai patiko ;))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš tik gale supratau, kad per viena naktį. :D
      Filmas tikrai vertas kiekvienos sekundės. ♥

      Panaikinti

Rašyti komentarą