LAIŠKAS KALĖDŲ SENELIUI | BLOGMAS #3

Atvirai šnekant, laiško Kalėdų Seneliui jau nerašiau berods tris ar keturis metus. Tačiau niekad nevėlu pradėti vėl, tiesa? Žinoma, kalėdinis laiškelis taip pat neturi amžiaus, kuris nusako iki kada būtinai turi rašyti, o vėliau tai tampa vaikiška. Čia tik įsitikinimas toks. Tad visai nesvarbu kiek tau, šešeri ar penkiasdešimt aštuoni, sėsk ir parašyk laišką, galbūt jame kažko paprašysi, o gal tik padėkosi. Spręsti jums patiems.

Taigi, kaip rašyti tą laišką Kalėdų Seneliui?
Visų pirma, pakalbėkime apie visus dalykus, kurie įvyko per šiuos metus. Gerus ir blogus. Nebijokite šiek tiek savimi pasididžiuoti ar pripažinti klaidas. Juk reikia išmokti įvardinti ne tik blogąsias, kas yra daug lengviau, bet ir gerąsias savo savybes. 
Antra, jei yra kokių norų, vėl, rašykite. Žinote, juk Kalėdos tas metas, kuomet gali tikėtis netikėčiausio. Ir nevisad, tačiau kartais tai išsipildo. Bet tik tuomet jei to labai labai norite ir tikite.
Trečia, laišką užbaik kuo nors gražiu - piešiniu ar kita dekoracija, kuri laišką pagyvins ir suteiks jam jaukumo.
Kalėdų Senelio adresas:
Santa Klaus
101 Santa Claus Lane
North Pole
AK 99705

Apie ką tu rašysi/parašei/rašai Kalėdų Seneliui? 

Komentarai

  1. aaa, kaip fainiai!! Reikia gal ir man kokį atvirlaiškį seneliui nusiųsti :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. aš negaliu, man atrodo, kad susigundysiu. :D tikrai niekada nesu rašius, net vaikystėj esu rašius, tik kažkada mokykloj esu piešus neva seneliui piešinį. bet manau, kad geriau pasveikinsiu kokią toli gyvenančią draugę, negu tam seneliui kažką rašysiu. :)))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Apie savo laiškų ir toliau gyvenančius draugus irgi nepamiršau! O jei nesiųsi, pabandyk bent parašyti, smagus užsiėmimas :)

      Panaikinti
  3. Niekada nerasau laisku Kaledu Seneliui, nezinau kodel, bet nuo vaikystes sis uzsiemimas man nepatinka. Labai gerai Dovile parase, kad geriau pradziugins drauge laiskeliu nei rasys Kaledu seneliui, as 100% su ja sutinku :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kiekvieno pasirinkimas kam rašyti :) žinoma, nustebinti draugus Kalėdiniu paštu taip pat malonus užsiėmimas!

      Panaikinti
  4. jau norejau rasyt, jog ko jau ko, bet laisko kaledu seneliui jau seniai nerasiau ir nerasysiu, bet staiga susimasciau... :D o kodel gi ne? juk gruodis, tai toks menuo, kai turi padaryti kazka, ko lyg siol nedarydavai, arba nustoti daryti tai, ka darydavai. juk neveltui daugelis prasidejus adventui issikelia sau kazkoki tiksla ir ji vykdo: ta laikotarpi neruko, nesikeikia, nevalgo saldumynu, kiekviena diena sutvarko kambarius ir taip toliau ir panasiai. zodziu, pereikim prie esmes. man laiskas kaledu seneliui asocijuojasi su dovanu prasymu, ir pastebejau, jog esu (o gal buvau. tikiuosi) labai didele materialiste, nes tas dovanas visad turedavau omeny apciuopiamas. siais metais as jas isivaizduoju kiek kitaip. siais metais as su mielu noru pasigriebciau tusinuka, popieriaus lapa ir prisedusi prie rasomojo parasyciau kaledu seneliui laiska kuriame prasau kazko gero. galbut tai butu fantazija, kad 2017ieji man atnestu bent trupineli daugiau laimes, o gal kad susirasciau nauju draugu, galbut prasysiu, kad pavyktu atkurti rysius su senaisiais, o gal kad seimos nariai kuo maziau sirgtu... zodziu parasyciau, paprasyciau ir tikeciau. sako, kad jei labai stipriai tiki, dalykai issipildo... :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Svarbiausia yra tikėjimas ♥
      Advento laikotarpiu pasižadėjau ne tik vykdyti Blogmas, bet ir nevalgyti jokių traškučių, o saldumynų kiekį sumažinti per pusę (vis vien žinau, kad visiškai atsisakyti ne mano jėgoms :D)

      Panaikinti
  5. Wow. Paskutinį kartą laiškelį rašiau gal antroj-trečioj klasėj, tačiau gal visai susigundyčiau :D Šauni idėja, stebini kaip visada!

    AtsakytiPanaikinti
  6. Aš irgi esu viena tų, kuri niekada nerašydavo laiškų - tikriausiai dėl to, jog jau vaikystėj buvau skeptiška, o ir ta Kalėdų Senelio legenda mūsų šeimoje ne itin ilgai sklaidė. :D Bet pagalvojau, kad galbūt bent kartą reiktų pamėginti, dar labiau šventėms nusiteikčiau. :D

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą