KALĖDINIS NORŲ SĄRAŠAS | BLOGMAS #4

Kad ir kaip bebūtų keista, neturiu jokių norų šioms Kalėdoms. Tačiau kuo toliau tuo labiau visi pradeda klausinėti ko gi aš norinti, ir liepa neišsisukinėti. Tad. 0 idėjų. Tačiau kažką visgi sumąsčiau po pokalbių su draugėmis, tėvais, dukterėčia. Tad, žiūrim ko mano galvelė susigalvojo norėti šiemet!


  • Nick Vujicic „Nesustabdomas. Ko galime pasiekti tikėdami. Tikra istorija“ arba „Gyvenimas be ribų. Įkvepianti tikra istorija, kaip įveikti iššūkius ir atrasti gyvenimo kelią“. Apie šias knygas plačiau kalbėjau savo knygų norų sąraše. Manau, kad Kalėdoms tokios įkvepiančios knygos yra puiki proga ne tik gauti, bet ir dovanoti. 
  • Knygų skirtukai. Visiems, kurie sakė, kad nežino ką man padovanoti pasakiau, kad tegul nupiešia knygų skirtuką ir jį padovanoja. Kad tai bus pati geriausia dovana, kuria džiaugsiuosi iki savo dienų galo. Ir nemeluoju. Aš juos kolekcionuoju, o dovanotus saugau ypatingai. 
  • Paveikslas su mėgstama knygos ištrauka. Ir visai nesvarbu, kad aš galbūt neskaičiau tos knygos. Tokioms detalėms kambaryje visad atsiras vietos! 
  • Kanceliarinės priemonės: rašikliai, užrašų knygutės ir t.t. Nors visų šių daiktų pas mane ir taip per daug, jie vis vien susinaudoja. Ypač rašikliai. Arba pasimeta arba išnaudoji iki galo. O jei jie dar gražūs, gali būti net kaip stalo dekoracija.
  • Pižamos. Ko ko, o šitų niekad nebus per daug. Patogu ir gali visuomet dėvėti. Jei tik būnu namuose, galima sakyti, kad kaip tik jose ir gyvenu.
  • Džemperį. Vieninteliai reikalavimai - juodas ir šiltas.
  • Melanie Martinez kvepalai. Ko o ko, bet kvepalų man jau tikrai nereikia. Na bet čia Melanie! Ir žinau, kad visiems liepiau man jų nepirkti rodydama turimus, bet slapta gal tai ir yra tai, ko labai labai tikiuosi. Na, jei kas, tai šie bus mano gimtadienio noras.

O kas sudaro Tavo Kalėdinį norų sąrašą?


P.S. Kadangi labai daug blogų dabar jau turi ir savo FaceBook puslapius, ar verta jį kurti? Žinoma, daugiau konkursų galimybių ir visokios naujienos ten skelbtųsi greičiau. Tai dar vienas klausimas Jums: verta ar ne kurti K.M. FB puslapį? 
P.S.S. Taigi, FB puslapis jau yra! Jį rasi dešiniajame kampe, arba paspaudęs čia.

Komentarai

  1. Man irgi kuo toliau, tuo sunkiau susidaryti tą norų sąrašą, tad jei kažkas klausia, ką padovanoti Kalėdų ir gimtadienio proga, aš tik gūžčioju pečiais, nes iš tiesų nė nenutuokiu, ko man reikia. Bet šiais metais, ko gero, prašysiu knygų, mat jų niekada nebūna per daug :D
    O dėl FB puslapio... Spėju, kad verta pamėginti jį sukurti, ir pati planuoju daryti tą patį. Manau, sulauktum daugiau dėmesio ir dabartiniai skaitytojai galėtų greičiau bei patogiau sužinoti apie naujus įrašus. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai, kuo vyresnė daraus tuo mažiau sugalvoju, ką noriu gauti dovanų :D Knygos iš ties puiki ir vertinga dovana, ir kalbu ne apie kainą, o tai ką jos atneša: didesnį pažinimą, suvokimą ir sielos maistą. ♥
      Eisiu kurt man atrodo :D

      Panaikinti
  2. Keista, bet siais metais labai anksti pradejau svarstyti apie kaledu dovanas (ko noriu as, ka padovanoti kitiems) savo dovanu sarase pokolkas esu sugalvojusi tik silta pleda ir sausainiu/pyrago skonio zvakes. Draugams/seimai daug sunkiau sugalvoti ka dovanoti, bet dar yra laiko :D O del fb puslapio, saunu, kad ji susikurei. Dabar manau bus daug patogiau ir lengviau susekti visas naujienas :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kitiems žmonėms aš kaip tik turiu daug tikslesnes idėjas ką dovanoti ir po truputį jau viską renku... :)
      Tikiuosi, kad pravers jis :)

      Panaikinti
  3. kazkaip niekad neturejau noru saraso. nei kaledinio, nei gimtadeninio, nei dar kokio... dievinu staigmenas. labai smagu, kai nezinai ka gausi. plius tada galiu buti garantuota, jog zmogutis teikiantis dovana ne tik, kad nuejo i parduotuve ir nupirko tai, ko uzsiprasiau (cia grynai kaip kad mama nusiuncia i parduotuve pieno ar batono :D), o vaikciojo, ziurinejo, ieskojo kas man patiktu, ka gavusi buciau nudziuginta ir panasiai... <3

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Visiškai sutinku! Ankščiau kai buvau mažesnė tai tokios mintys manęs nepasiekdavo, o dabar kažkaip norisi pažiūrėti kas kaip man pažįsta :)

      Panaikinti
  4. Man sugalvoti kam ką dovanoti be proto sunku, nes norisi, kad tas žmogus liktų laimingas. Bet dar sunkiau atsakyti, ko aš pati noriu dovanų :D Visai norėčiau šilto ir minkšto pledo, kadangi man nuolat šalta.

    O šiaip, visad sakau, kad man dovanojant knygą ar užrašų knygelę, niekad neprašausi. Knyga pati vertingiausi dovana. Pati mėgstu jas dovanoti ir gauti :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Šiais metais daug kam dovanoju knygas ir pledus :D
      Pritariu, knyga ir užrašų knygutės yra vienos pačių geriausių dovanų!

      Panaikinti
  5. O dėl puslapio, turi labai apskaičiuoti ar spėsi būti aktyvi ir ten. Tam, kad puslapis sulauktų daugiau like'ų, nepakaks vien postinti įrašų linkus :) Nors manau, kad tu sugebėtum viską suspėti :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, nepabandžius nesužinosi :) Šiaip tikiuosi spėt, jei ne tai būsiu bent pamėginus ir įsitikinus :)

      Panaikinti
  6. Vat būtent! Visiškai neįsivaizduoju ko noriu Kalėdoms. Atrodo, kad pati geriausia dovana būtų paprastučiai menkniekiai, kurie sušildo širdį! Na, galbūt vieninteliai dalykai, kurių man niekada nebus per daug yra kūno purškikliai, nesupykčiau keletą tokių gavusi! :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kūno purškikliai miela dovana, bet kai jie užima daugiau nei pusę tuoletinio stalelio, iškart išsibraukia iš sąrašo :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą