BLOGMAS 2016 #1

Kas esate YouTube mėgėjai, turbūt gerai žinote kalėdiniu laikotarpiu vykstančius vlogmas. Taigi, kad blogai būtų nuskriausti mažiau, yra toks dalykas, kaip blogmas. Ir po keleto apmąstymų, ar sugebėsiu rašyti kiekvieną dieną, o gal tik kas antrą, nusprendžiau.
Taigi, per šį advento laikotarpį kiekvieną dieną, iš viso net 24, sulauksite po įrašą. Žinoma, jie bus daugiausiai Kalėdų tematika. Taip pat nepamiršau ir to, kad vis dėl to mano blogas susijęs su knygomis, tad temų ir įrašų apie jas taip pat bus galima tikėtis! 
Tiesa, internete ieškojau idėjų apie ką vertėtų rašyti, kažkokių įkvėpimų. Tačiau vieno kažko konkretaus neradau kas man imtų ir priliptų, tad iš visur sėmiausi idėjų ir susidariau savo tokį tvarkaraštį, apie ką ir kuria diena bus galima išvysti įrašus. Ir taip, aš juo nesidalinu, nes tebūnie tai galbūt maža paslaptis, lyg kiekvienas įrašas būtų savotiška staigmena. Kai kurie galbūt jau dabar galvoja ir puikiai atspėja būsimas temas, tačiau bent jau datą pasiliksiu paslaptimi, heh.
Taigi, šiandien - pirmoji diena ir trumpas supažindinimas.
Užsuk rytoj, naujas įrašas tave pasitiks su džiaugsmu!

Komentarai

  1. super ideja! jei tik nori, siulau parasyti kazka siomis temomis: 1)mano diena (taip taip, zinau, labai nuvalkiota temele, bet kodel gi ne, jei ta diena ivyko kazkas neitiketinai nustabaus arba tiesiog tau neiprasto 2)mano top5 blogai ir blogeriai (easy. issirenki penkis blogus ir aprasai juos. kodel butent jie, ka naudingo ten randi, nuo kada skaitai ir taip toliau ir panasiai) 3)n priezasciu kodel verta skaityti knygas, kaip knygu skaitymas atsilieps ateityje, kokia knyga rekomenduotum skaityti nemegstanciam zmogui (kad ji pritrauktu, sukaustytu ir pirmoji knyga tikrai nebutu paskutine) 4)kaip knygos pakeite mane ir mano gyvenima (nezinau, ar si tema tau tiktu, bet bent jau man tai labai... ta prasme, kai pradejau skaityti tam tikras knygas tapau visiskai kitu zmogum:D) 5)skaitancio ir neskaitancio zmogaus palyginimas

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū Tau labai! Jei ne per blogmas, tai kitu metu tikrai išpildysiu tavo pasiūlytas idėjas, nes jos yra tiesiog super. ♥

      Panaikinti
    2. thanks! pas mane galvelej visada kirba bent pora kvailoku (bent jau man) ideju, kurios kitiems turbut neatrodo tokios kvailos.. dziugu :D zodziu norejau pasakyti, kad jei tik reikes kokiu pasiulymu, ir nebutinai irasu temoms - kreipkis! ;)

      Panaikinti
  2. kaip man patinka visi vlogmas/blogmas, todel labai dziugu, kad ir tavo blog'e sulauksiu tokiu irasu. Labai lauksiu kalediniu, jaukiu irasu ( labiausiai ziemos knygu favoritai, kazkokie pirkinukai ir ziemos tema viskas) +dizainas labai jau traukia aki!

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą