PIRMASIS GIMTADIENIS!

Aš negaliu patikėti, kad jau praėjo metai laiko nuo pirmojo įrašo paskelbimo, kuomet Knygų Mergaitė oficialiai išvydo pasaulio šviesą...
Nesitikėjau, kad per šį laiko tarpą susirinks net 48 žmonės, kurie skaitys tai, ką aš parašau. Knygų apžvalgos, ootd, pirkinių įrašai, norų sąrašai, knygų, kurias būtinai turiu perskaityti, sąrašai... Net atvirumo valandėlės ar truputis kūrybos. Taip pat daugiau nei 17,000 puslapio peržiūrų... Tai kažkas iš ties neįtikėtino.
Dabar jau Knygų Mergaitė man tapo ko ne namais, kur galiu parodyti save, kokia bebūčiau, ir vis vien būti priimtai.


Taigi šia proga tariu milžinišką ačiū visiems, kas per šiuos metus buvot, komentavot, atsakėt į klausimus, palaikėt ir pataisėte klaidas. Man tai reiškia be galo daug! ♥
Taip pat, koks gimtadienis be dovanos?
Dovanėlę sudaro: ·užrašų knygutė; ·skirtukas, kurį galėsi nuspalvinti; ·nagų lakas; ·apyrankės-tatuiruotės; ·Keletas saldumynų; ·Mielos kortelės kurias panaudoti gali kaip tik nori. Taip pat! Bus pridėta dar keletas daiktų, tačiau šie tegul lieka paslaptimi, kuri nudžiugins viena iš jūsų.  
Ką reikia daryti, kad galėtum tai laimėti? O lygiai tą patį kaip ir visuose kituose konkursuose:
·Būti oficialia skaitytoja (Laukelis kairėje tavo pusėje, stebėtojai); ·Komentaruose įvardinti įrašą, kuris tau patiko labiausiai per šiuos metus (tai gali būti ne vienas, o du ar trys labiausiai patikę); ·Taip pat komentare parašyk idėjų įrašams, kuriuos norėtum išvysti ateityje.

Konkursas vyksta iki 2016/11/08.

NUGALĖTOJA:
Susisiek su manimi per facebook ar e. paštą, kaip tau patogiau! :)


Komentarai

  1. Dar kartą nuoširdžiausiai sveikinu, kad jau metu rašai ir tuo didžiuojiesi, kadangi nedaug blogerių tiek išraukia.. tikrai. :) Gerbiu už užsispyrimą ir darbą, kurį čia įdedi!

    Na, o kalbant apie tavuosius įrašus, visus juos skaitau, tik neretai esu ta tylioji skaitytoja, kadangi džiaugiuosi tik tuo, kad turiu laiko perskaityti, o kad pakomentuoti nelieka laiko ar tiesiog noro, manau, šitai pasitaisysiu! :)

    Labiausiai man patinka tavosios knygų apžvalgos, kurios ir yra tavo stiprioji pusė. Nemėgstu skirstyti mėgstamiausių, todėl tiksliai nieko ir neįvardinsiu, neišpildysiu konkurso užduoties. :(

    Na, o ateičiai, žinoma, tiesiog palinkėsiu rast daugiau įdomių knygų, su kuriomis pasidalintumei čia, savo bloge. Žodžiu, daugiau teigiamų ir gerą įspūdį palikusių apžvalgų!!! :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū!
      Tylioji skaitytoja taip pat ir aš dažna tavo bloge ar kituose aplamai, nes kartais neturi laiko ir net nežinai ką tiksliai pasakyti :D
      Labai ačiū! ♥

      Panaikinti
  2. Sveikinu! ^^
    Palyginus su kitomis skaitytojomis, tavo tinklaraštį atradau tikrai neseniai, tačiau jau spėjau jį pamėgti, na o mano pats mylimiausias įrašas, patalpintas čia, yra "Žmogus, kuris bijo prisipažinti apie savo laimę". Gal kažkam pasirodys, kad tingėjau skaityti senesnius įrašus, todėl pasirinkau vieną iš ką tik paskelbtų, tačiau taip nėra. Tiesiog tas straipsnelis toks artimas man, kad nustelbė visus kitus įrašus. :)
    Ateityje čia norėčiau pamatyti dar daugiau knygų apžvalgų (Koks netikėtas pasiūlymas!), galbūt DIY ar įrašų apie kosmetiką, tačiau labiausiai noriu, kad išliktum savimi ir pirmiausiai rašytum apie tai, kas patinka tau pačiai, o jei tai bus pateikta įdomiai (Ką tu moki padaryti puikiai), sužavėsi ir skaitytojus :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū! :3
      Pasistengsiu išpildyti visų pageidavimus neprarasdama savęs! ♥

      Panaikinti
  3. Visų pirma - sveikinimai! Linkiu, kad daug dar šių švenčių būtų. Tikiu, kad nuolat tobulėsi, o tų skaitytojų, kurie Tave priims, kad ir kokia bebūtum, tik daugės. :)
    Aš irgi nesu pati seniausia Tavo blog'o lankytoja, pirmą įrašą skaičiau, spėju, rugpjūtį. Bet per tą laiką supratau, kad Tau puikiai sekasi daryti tai, ką darai dažniausiai - rašyti knygų apžvalgas! Ir dar man įsiminė du įrašai apie laiškų rašymą, kurie tikrai paliko gerą įspūdį, mat nepamirštu iki šiol.
    Šiems metams linkėčiau daugiau tokių straipsnių kaip 'Žmogus, kuris bijo prisipažinti apie savo laimę', tą kartą džiaugiausi, kad paįvairinai straipsnių temas. Visai smagu būtų rasti ir diy, ne tik knygų, bet ir kitokių apžvalgų, na, ir OFTD!
    Sėkmės :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip aš čia dabar parašiau... xd OOTD* :)

      Panaikinti
    2. Labai ačiū! ♥
      Pasistengsiu temas paįvairinti, keletas įrašų jau laukia savo eilės :)

      Panaikinti
  4. Sveikinu su blogo gimtadieniu! :D oho, metus rasyti reikia tikrai daug uzsispyrimo :) nesustok ir toliau tobulek. Pastebejau ir noriu pagirti, kad irasus kelei tikrai daznai, nereikedavo ju laukti po menesi ar du :) aciu uz tai ;)
    kaip savo megstamiausius irasus isskyriau vasara rasyta irasa: KAS MANO KUPRINĖJE/KELIONIŲ BŪTINIAUSI, nezinau kodel bet as ji isiminiau, nes jis toks linksmas, vasariskas ir idomus :D aii irt taip,taip dar labai patiko irasas apie laisku rasyma, nes pati tuo uzsiimu ir visuomet noriu nauju ideju..
    O del minciu kitiems irasams hmm.. visai noreciau isvysti ne tik knygu, bet ir filmu apzvalgu ir gal but kazko motyvacinio bei pakeliancio nuotaika!
    nesustok rasyti blogo ir pamatysi kaip greit atskries 2 gimtadienis su dar daugiau sekeju! :D to tau ir linkiu ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. ir omg pamirsau pamineti : Pika-pika-čiuuuu jis toks mielas hehe :D is karto patrauke demesi

      Panaikinti
    2. Ačiūūū! ♥
      Pasistengsiu parašyti daugiau ir apie filmus, ir panašių įrašų, kad pakeltų nuotaiką. :)

      Panaikinti
  5. Emilija, labai labai tave sveikinu su šia sukaktimi!! 😘 Labai džiaugiuosi, jog atradai tai, kas tau be galo be krašto patinka ir net sugebėjai ištempti tiek laiko.Šaunuolė, kad sieki savo tikslų. Taip pat itin malonu, kad į keletą dalykų tave įtraukiau ir aš 😁. BuJo ir konspiracinės teorijos for life! Žinai, reikės paminėti šią progą kaip priklauso, kai susitiksime!
    Fainiausias įrašas tikriausiai apie tavo įšvyką Lenkijoje. Nors man labai patiko ir visų kitų mėnesio veiklų aprašymai, trupinėliai iš tavo gyvenimo, ypač tie, prie kurių prisidėjau ir aš hahaha. Žinoma, vakarus praskaidrina ir tavo įrašai apie knygas, filmus, serialus. Apskritai visi įrašai awesome! 😍 Na, o kokie pasiūlymai įrašams. Na, niekada nesustok rašyti knygų aprašymų. Nu, nes jie velniškai padeda išsirinkti knygas . Tiesa, nepakenktų ir daugiau privalomos literatūros knygų aprašymų 😄😇. Taip pat siūlau prasiplėsti, ir vertinti ne tik knygas, serialus, filmus, bet galbūt ir renginius, muziką, kt. Na ir norėčiau tavo blog'e išvysti daugiau įrašų apie tavo gyvenimą. Nes neturiu ką veikti ir patinka stalkinti kitus žmogeliukus 😂. Ne, o jei rimtai, tai esi labai įkvepianti bei spalvinga persona, įnešanti daug pozityvo į mano gyvenimą. 😊 Emilija, linkiu atšvęsti su šiuo tavo kūdikėliu - blog'u - dar ne vieną gimtadienį, nes tikrai to nusipelnei!! Saldžių sapnų, drauge! 😘

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Myyyyliu ♥♥♥
      Ir ačiū, ačiū ir dar karta ačiū :*

      Panaikinti

Rašyti komentarą