STUDFESTAS 2016

Vos pernai pirma kart pasirodęs ir tokio pasisekimo sulaukęs renginys - Studfestas! Visų pirma, kas tai? Studfestas yra didžiausias Lietuvoje studijų festivalis, kuris, tikimasi, vyks kasmet. Ir tikrai žinau, kad važiuosiu ten ir kitais metais. Buvo ne-re-a-lu!
Gyvai išgirdome net 16 pranešėjų, tad rinktis iš ko tikrai buvo.

Pradėsiu nuo savo mylimo žmogaus, kuris man beprotiškai patinka kaip aktorius, Mindaugo Papinigio. Turbūt gerai jį bent jau dauguma žino iš įvairių filmų ir serialų. Jis pasakojo apie savo kelius link to, kuo yra dabar. Žodžiu, pranešimas buvo labai įkvepiantis ir nuoširdus. Kita - Gabija Skučaitė. Šios moters pasakojimas taip pat liko neišdildomas. Labai patiko, kad ji sugalvojo užduotį visai salei: penkis kartus pasakyti aš tikiu savimi, aš esu unikalus, aš galiu viską. Po šito iš tiesų likau truputį labiau savimi pasitikinti, nei buvau prieš tai. Taip pat patiko ir Ryčio Jurkėno pasakojimas apie tai, ką privalu žinoti kiekvienam jaunuoliui galvojant apie savo ateitį. Šio žmogaus pasakojimą manau tiek pat vertėtų išgirsti ir tėvams. Man, asmeniškai, labai patiko jo pasakymas, kad kai jums yra 16-17 metų, tėvai už jus žino viską. Kur jums stoti, kokiais pažymiais mokytis, kuo tapti užaugus... Tačiau kai jums 25 metai, tas tėvų žinojimas baigiasi. Jekaterina Zibireva tuo pat metu privertė ir juoktis, ir įsidėti infromaciją į savo galvelę. Ji pasakojo apie savo laimės paieškas Amerikoje, įvarius bandymus ir pamąstymus apie tai, kuo norėjo būti. Taip pat Makalius - Rimvydas Širvinskas davė naudingų patarimų, buvo labai smagu išgirsti apie jo karjeros pradžią. Dar du kurie įsiminė labiausiai - Samas ir Alfas Ivanauskas. Samo pasakojimas buvo apie klaidų karjeros pasirinkime nebuvimą, o štai Alfo apie savo svajonės siekimą ir nepasidavimą kitų įtakai.
Manau įspūdžiai, likę iš šio renginio, mano atmintyje žibės dar ilga laiko tarpą!
O ar tu buvai Studfeste ar panašiame, su studijomis susijusiame, renginyje? Kokie įspūdžiai? 

Komentarai

  1. Mindaugas nuostabus!!! Visa salė klausėsi sustingusi. Rodos taip paprastai, bet taip įtikinamai kalbėjo! Kadangi sėdėjau balkone, mačiau, kad nebuvo įjungta jokių telefonų. Man pačiai, kaip labai vaidybą mylinčiai, labiausiai buvo įdomios jo aktorystės patirtys.
    Su Jekaterina susidūriau pirmą kartą. Bet šita moteris nereali!! Taip valdė publiką! Ir jos istorijos iš koto verčiančios. Ji tikrai būtų buvusi puiki aktorė.
    Samas mane nuvylė. Nebuvo pasiruošimo. O nepasiruošimas tai publikos negerbimas. Kadangi man matėsi skaičiuojamas laikas, tai jis dar ir 8min anksčiau baigė pranešimą.
    Labai džiaugiuosi, kad spėjau užpildyti kalba.lt testą!! Tikiuosi, kad jis man bus naudingas. O Gabijos frazes prisiminsiu ilgai, kadangi pasiėmiau ir apyrankių su šiais užrašais :)
    Vis dar daug įspūdžių ir emocijų. Tikrai labai šaunus renginys ir tikiu, kad kitais metais bus dar geresnis. Nors ir būsiu jau studentė, manau, kad ir kitais metais sudalyvausiu. Tikrai daug protingų minčių, kurias galima pritaikyti ir kitiems gyvenimo atvejams :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai taip! Labai laukiu kitų metų :)
      Vienas dalykas kurio gailiuosi, kad nepasiėmiau užrašų knygutės ir nesirašinėjau patikusių citatų :/ kitą met būsiu protingesnė :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą