KNYGŲ WISHLIST

Žinau, kad turiu nemažą sąrašą knygų, kurias privalau perskaityti. (Apie tai - kitame įraše!) Mano užsibrėžtas tikslas yra nepirkti ir neimti iš bibliotekos jokių knygų. Taip pat tai turėtų sutaupyti truputį pinigų. Na o tada, perskaičius visas esančias namuose, bus galima pasilepinant ir į knygyną užlėkti ir pratuštinti piniginę.
1. M. J. Arlidge „Eni Beni“. Manau būna ir jums taip, kad su tėvais nulekiat į kokia Maximą ar dar kokį prekybos centrą ir patraukiat tiesiai prie knygų skyriaus, ane? Tėvai jau net neklausia kur einu, žino kur praleisiu laiką. Šia mažytę jau senokai nužiūrinėju, labai įdomiai skamba. Detektyvas.
2. Jo Nesbo „Tarakonai“. Vėl detektyvas. Jo Nesbo man yra tas autorius, kurį skaito aplinkiniai. Neseniai pamačiau šią knygą ir paskaičiusi aprašymą labai užsimaniau.
3. Mary Kubica „Gera mergaitė“. Taipogi detektyvas, kuomet yra pagrobiama mergina. Tačiau kas labiausiai suintrigavo, tai tai, kad knygoje yra kaip ir Stokholmo sindromas (kuomet auka pamilsta pagrobėją). Nežinau, galbūt blogai supratau. Bet labai suintrigavo.
4. Jasmine Warga „Mano širdis ir kitos juodosios skylės“. O jau kiek išgirta! Ir vos, per patį mažiausią plaukelį istorijoje, nenusipirkta... Domina pati knygos mintis, savižudybė. Pripažinkim, nedaugelis autorių taip tiesiai kalba šia tema.
5. Patricia McCormic „Pjūvis“. Vėlgi, nesu skaičiusi daug knygų, kur būtų pasakojama apie tai, kaip žmogus žaloja save. Ir taip, kūriniai su tokiomis mintimis man yra įdomūs.
6. R. J. Palacio „Stebuklas“. Viena iš tokių, kurios pasakoja apie galbūt neįprasta žmogaus išvaizdą, tačiau geraširdišką sielą.
7. Nick Vujicic „Nesustabdomas. Ko galime pasiekti tikėdami. Tikra istorija“ ir „Gyvenimas be ribų. Įkvepianti tikra istorija, kaip įveikti iššūkius ir atrasti gyvenimo kelią“. Nick Vujicic- vienas iš nedaugelio žmonių kurie mane įkvepia. Labai liūdėjau, kuomet nepasitaikė galimybė nuvykti ir pasiklausyti jo Kaune, tačiau, tikiuosi, tokia galimybę dar turėsiu. Šis žmogus yra tikras įkvėpimo šaltinis.
8. Cheryl Strayed „Laukinė“. Istorija apie aplink pasaulį keliaujančią moterį? Reikia! Ir taip, Emilija tik visai neseniai apie ją pasidomėjo, nes kai buvo visas šios knygos ir filmo bumas, su mielu noru ignoravo.


O kokios knygos yra Tavo norų sąraše?

Komentarai

Rašyti komentarą