SUSIRAŠINĖJIMO DRAUGAI: KUR JŲ IEŠKOTI?

Susirašinėjimo draugai yra vienas nuostabiausių mano gyvenime nutikusių dalykų! Yra be galo smagu tiek rytais, tiek grįžtant iš mokyklos tikrinti pašto dėžutę ir laukti laiškų. Vėliau, juos skaityti, mėgautis mažomis dovanėlėmis, pačiai dekoruoti ir rašyti atsakymą. Susirašinėjimo ratas pas mane gan platus. Turiu žmonių iš Lietuvos, Slovakijos, Anglijos, Švedijos, Indonezijos, Graikijos... Tačiau kur jų rasti?
Instagram!!! Aš žinau, kaip keistai kitiems toks atsakymas skamba. Tačiau būtent per šia programėlę aš susiradau vos ne visas savo laiškų drauges. Taip pat labai nenusivilkite ir neišsigąskite, kuomet nei iš šio nei iš to žmogus jums neatrašys. Taip jau nutinka. Kai kurios nori tiesiog gauti laiškelį ir viskas, apie žmogutį, laukiantį atsakymo, net nepagalvoja. Iš pradžių turėjau bene dvylika ar dar daugiau merginų, kurioms rašiau, tačiau po kurio laiko kiti žmonės tiesiogine prasme nusiplauna. Dabar likusios devynios merginos su kuriomis sėkmingai keičiamės laiškais, džiuginame viena kita mažytėmis dovanėlėmis, išsipasakojame, pasitikime, rekomenduojame...
Taigi, kaip? Tiesa, Instagram būdu jūs greičiausiai susirasite užsieniečių merginų. paskelbkite bet kokia nuotrauką savo paskyroje ir pasirašykite, kad ieškote susirašinėjimo draugų, tegul parašo privačia žinute, nes kitaip komentarų bus gausybė ir nebe susigaudysite kas iš kur atsirado. Taip pat pridėkite tų hashtag'ų, jie labai padės šiuo atveju. Tokie kaip penpals, lookinforpenpals ir kiti, kaip ir jungia visus žmones, kurie domisi šiuo užsiėmimu. Taip pat drąsiai eikite į šiomis žymėmis pažymėtas nuotraukas (ypatingai į penpalswanted ir lookingforpenpals) ir drąsiai rašykite tiems, kurie atrodo jums įdomūs žmonės. Taip pat perspėju, daug norinčių merginų (ar vaikinų, nesvarbu) bus iš Indonezijos. Kodėl būtent, pasakyti tikrai negaliu. Pati iš ten turiu berods dvi ar tris susirašinėjimo drauges. Taip pat aklai nepriimkite kiekvieno parašiusiojo pasiūlymo, nes net nepastebėsite kaip turėsite ne dešimt ir ne dvidešimt, o kokius penkiasdešimt draugų! Iš patirties sakau, kad taip būna. Ne iš karto, ne per vieną diena.
Turbūt tiek apie tai, kokiu būdu sugebėjau susirasti nuoširdžių laiškelių žmonių.
O kaip Tu? Ar turi susirašinėjimo draugų, o galbūt jų dar tik ieškosi?

Komentarai

  1. Heyyyy! Gal atsirastų mergina iš Lietuvos neturinti laiškų draugės, bet labai norėtų turėti? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. P.S. labai dėkoju Emilija už įrašą ir motyvaciją!
      P.S.S. parašykit ausrajankunaite02@gmail.com

      Panaikinti
    2. P.P.S.S. Emilija su praėjusiu GIMTADIENIU!!!!!!!!!! Daug įkvėpimo ir, kad Tavo susirašinėjimo draugės niekada niekada nepavestų Tavęs!!! SVEIKINU! ♡

      Panaikinti
    3. P.P.S.S. Emilija su praėjusiu GIMTADIENIU!!!!!!!!!! Daug įkvėpimo ir, kad Tavo susirašinėjimo draugės niekada niekada nepavestų Tavęs!!! SVEIKINU! ♡

      Panaikinti
    4. Nusiunčiau tai el. laiškelį

      Panaikinti
    5. Sveika,aš norėčiau pabandyti susirašinėti laiškais❤
      Fb mano:Rasa Bingelytė ,parašyk lauksiu!:)

      Panaikinti
  2. Ir kokie kūribingi tavo susirašinėjimo draugai. Gražu žiūrėti :) Smagaus ir kūribingo susirašinėjimo! :)*

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū! :*
      Ir šneka čia ta, kuri yra visad viena kūrybingiausių ir iš kurios įsikvepiu kurti kažką :)

      Panaikinti
  3. Norėčiau turėti tą susirašinėjimo draugą ,bet pagal tavo nurodymus niekaip nerandu.. Gal gali ka nors labiau patarti .

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš taip pat ieškau sisirašinėjimų draugės 😊 jei norėsi parašyk akvile.slusnyte78@gmail.com

      Panaikinti
    2. norėčiau turėti susirašinėjimo draugę popieriniais laiškais. man yra dvylika metų ir norėčiau susirašinėti su 10-13 metų mergaitėmis. mano elektroninis paštas-rusne.koreivaite@gmail.com. Parašyk ir galėsiu duoti savo adresą kad galėtume smagiai pabendrauti.

      Panaikinti
    3. Sveikos! Hm, gaila, kad nepadeda :/ kokiais laiškais labiau norėtumėte susirašinėti? Elektroniniais ar popieriniais? Galbūt galėčiau kažką sugalvoti, kaip kokį susirašinėjimo ratą ir panašiai :)

      Panaikinti
  4. Mergaitė gal kuri nori susirašinėti lietuviškai?

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą