SKINS / 3 IR 4 SEZONAI

Ką gi, į pasaulį išleidome pirmąją karta, tad išskėstomis rankomis sutinkame naująją! 
Jau ankščiau esu minėjusi Efės vardą. Na o šiame sezone gausime susipažinti kaip tik su ja. Jei minėjau, o gal ir ne, tai šis serialas vaizduoju dvejus paskutiniuosius metus mokykloje. 
Supažindinsiu jus su keletu veikėjų. Paveikslėlio viduryje matome Efę (Kaya Scodelario), o šalia jos du vaikinus. Su raudona striuke Yra James Cook (Jack O'Connell), bet jį visi vadina tiesiog Cook'u. Kitas yra Fredis (Luke Pasqualino). Už jo stovinti šviesiaplaukė - Naomė (Lili Loveless). Netoli esantis vaikinukas - JJ (Ollie Barbieri). Kitoje pusėje keistoje pozoje esanti mergina yra meilioji Panda, pilnas vardas - Pandora (Lisa Backwell). Ir paskutinioji mergina yra viena iš dvynių - Emilė (Kathryn Prescott) ir Keitė (Megan Prescott). 
Šios kartos pirmajame sezone pirmąsias serijas praleidžiame tiesiog draugiškai su visais susipažįstant. Tiesa, Efė yra Efė ir ji nelaukia tolesnių serijų, kad parodytų save. Jei pirmajame sezone autoriai nepasidrovėjo ir davė mums gėjų porelę, šiame gauname lezbiečių. Gal jau galit bandyt spėt kurios dvi? Jas jau minėjau ir jos abi matomos nuotraukoje. Taip pat vienas veikėjas yra autiztas. Gyvenime esu susidūrusi su tokiais žmonėmis, tad veikėjas man buvo tuo pačiu kitoks ir labai artimas. Taigi. Šiuose sezonuose turbūt keliamos vėl daugiau šeimos problemos, tokios kaip skyrybos ar tėvų nesutarimai. Taip pat vėl draugų praradimai ir paslapčių išlaikymas/neišlaikymas, skaudžios išdavystės. Žinoma, autoriai nepasidrovi ir vėl daužo mūsų širdutes nužudydami vieną iš veikėjų. Mėginsit spėt kurį, ar ne? Jis/ji taip pat matomas/-a nuotraukoje.
Taigi vėl verkiu atsisveikindama ir išleisdama į pasaulį antrąją kartą. Tačiau pasitinku trečiąją.
O kaip antroji karta patiko Tau? Kaip vertinai jų elgesį ir sprendimus?

Komentarai