FILMAS: SUICIDE SQUAD / SAVIŽUDŽIŲ BŪRYS

Visai neseniai visuose kino teatruose buvo rodomas filmas apie mūsų jau vaikystėje pažįstamus blogiukus, kurie dabar gelbsti pasaulį. Tai - „Savižudžių būrys“. Visur jau spėjau prisiklausyti kaip jie norėtų Joker ir Harley santykių. Juokiausi (ir juokiuosi, nes žiūrėjau filmukus ir man tai keista), kaip jie gali norėti tokių santykių. Atsimenu, net pašiepiančiai klausiau vienos merginos, ar ji realiai nori būti mėtoma pro balkoną, mušama ir aplamai skriaudžiama savo mylimojo? Aišku, ji nesuprato apie ką aš, nes matė filmą, o ne visus filmukus. Bet ne apie tai čia atėjome kalbėti.
Taigi, žemėje atsiranda vienas senovinių Dievų ir jis su savo seserimi (aktorė - Cara Delevigne) bando pastatyti mašiną kuri nušluotų visus žmones nuo paviršiaus. Taigi, juos prireikia nužudyti. Ir tam pasirenkami blogiukai. Mano mylimiausi buvo Deadshot (aktorius - Will Smith). Vien dėl aktoriaus pasirinkimo ir aplamai, jis man pasirodė rūpestingas, ypač kalbant apie jo meilę dukrai ir tai, kad jis iš dalies pasirodė tas, kuris saugojo ir kitus blogiukus. Ir kitas labai patikęs - El Diablo (aktorius - Jay Hernandez). Net ašara nuriedėjo jam pasakojant apie tai, ką jis padarė iš pykčio. Jis taip pat mano mylimas veikėjas šiame filme. Harley Quinn (Margot Robbie) buvo tikrai labai gerai parinkta! Jei atvirai, tai man labai patinka jos plaukai. Truputį primena Melanie Martinez.
Filmo siužetas tikrai nebuvo nuobodus, žiūrėjau įsitempusi ir tiesiogine žodžio prasme prigludusi prie ekrano. Kaip ir minėjau, istorija pasakoja apie tai, kaip kadaise buvę blogiukai gelbsti pasaulį nuo "šiek tiek" išprotėjusios senovinės dvasios/ Dievo ir atrodo (bent mano akyse) geručiai. Taip pat aplodismentai efektams! Jų iš tiesų labai daug, tačiau jie padaryti labai gerai, nesinori žiaukčioti žiūrint. O man taip būna gan dažnai su netikroviškai kuriamomis pabaisomis daugumoje fantastinių filmų. Filmas taip pat pilnas prisiminimų ir įtampos. O jau grojaraštis! Vien dėl jo verta žiūrėti šį filmą.
Vienintelis dalykas kuris man nepatiko tai Cara Delevigne vaidyba. Man ji yra tikrai graži ir visa kita, tačiau kaip aktorė nelimpa. Nei "Popieriniai miestai", nei čia. Nežinau kodėl. Būna.
O Tu ar matei „Savižudžių būrys“? Kokia Tavo nuomonė?

Komentarai

  1. Viskas. šįvakar pažiūrėsiu. Jau kelintą kartą girdžiu gerus atsiliepimus apie šį filmą :D Žinau, kad verta vien dėl Will Smith žiūrėti :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš vien dėl šio aktoriaus vaidybos ir prisiverčiau pažiūrėti :D bet nė kiek nesigailiu :)

      Panaikinti
  2. Same kaip ir Gabijai. Visi kalba ir svaigsta, pradėjau klausyt Lietuvoj - baigiau už 2000 km., manija tokia pati. :D Šiandien vakaro veikla žinoma, ačiū!:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Manau dabar didžioji pasaulio dalis apie jį svaigsta :D
      Vėliau pasidalink įspūdžiais :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą